OTIŠLI SMO DOĐAVOLA! Dok prostitutke čitaju cenovnik na nacionalnoj frekvenciji, narod gladan skapava!
Foto: Printscreen/Instagram/macaaa.privatno

I NIKO NE REAGUJE?

OTIŠLI SMO DOĐAVOLA! Dok prostitutke čitaju cenovnik na nacionalnoj frekvenciji, narod gladan skapava!

Dok nam kriminalci slobodno šetaju ulicama, prostitutke čitaju cenovnike na nacionalnoj frekvenciji, a radan narod gladuje, neće nam biti bolje...
Objavljeno: 16:34h

ON JE GRADIO OZLOGLAŠENO ZDANJE ZEMUNACA: Temelji su zaliveni krvlju, a iskopana je i rupa od 3 metra ZA BATINANJE!

foto: Reuter

Ako državni organi ne reaguju i prećutkuju problem, onda ljudi misle da je to normalno. Vremenom postaje društveno prihvatljivo, a onda se pojave "veliki zaštitnici", koji su sada na strani tih prostitutki.

I tako nastaju zagovornici legalizacije prostitucije.

Mnogi se već sada pitaju zašto to ne bi bio "normalan", legalan posao, to je njihov izbor, zar ne? Pa onda dolaze na red filozofi, koji smatraju da ne postoji osoba na ovom svetu koja ne uživa u šetnji "Red light districtom" u Amsterdamu, a da "moralni čistunci" samo iza svog stava kriju strah, komplekse, nastranost i ko zna sta jos.

Niko ne razmišlja da ukoliko se desi da prostitucija uđe u legalne tokove, nije nemoguće da se sa liste nezaposlenih, šalju devojke da na taj način, legalnim putem rade i zarade.

Dok nam kriminalci slobodno šetaju ulicama, prostitutke čitaju cenovnike na nacionalnoj frekvenciji, a radan narod gladuje, neće nam biti bolje.

Kontaktirali smo MUP Srbije i pitali ih zašto ne reaguju na "otvorenu prostituciju", ali su nas uputili na mejl. Do objavljivanja ovog teksta, nismo dobili odgovor.

(Espreso.co.rs)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.