OTIŠLI SMO DOĐAVOLA! Dok prostitutke čitaju cenovnik na nacionalnoj frekvenciji, narod gladan skapava!
Foto: Printscreen/Instagram/macaaa.privatno

I NIKO NE REAGUJE?

OTIŠLI SMO DOĐAVOLA! Dok prostitutke čitaju cenovnik na nacionalnoj frekvenciji, narod gladan skapava!

Dok nam kriminalci slobodno šetaju ulicama, prostitutke čitaju cenovnike na nacionalnoj frekvenciji, a radan narod gladuje, neće nam biti bolje...
Objavljeno: 16:34h

Starleta, Maca Diskrecija je poznata po golotinji i provokativnim slikama. Ona nema problema da se skine, dodiruje i simulira oralni seks. Kada takve snimke okači na Tviter, njoj raste popularnost, a nama opada inteligencija.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Na njenom Tviter nalogu se mogu videti različiti pornografski sadržaji. Na nekim klipovima se jasno vidi da je Maca u pitanju, dok su na drugim u prvom planu njene genitalje.

Iako je taj "posao" u Srbiji nezakonit, Senada Nurkić očigledno ne strahuje od toga da će završiti iza rešetaka, a kako je jednom prilikom rekla, roditelji je podržavaju u odluci da se bavi najstarijim zanatom. Nedavno su otkrivene i cene Macinih usluga. U zavisnosti od vrste, varira i Macina cena, a najskuplje su perverzije.

Diskrecija za seks sa jednim muškarcem traži 500 evra, dok grupnjak košta 1.000 evra. Bivša učesnica Parova dodatno naplaćuje ukoliko njeni klijenti traže neke perverzije, i ističe da za novac spava samo sa muškarcima. Nije imala problem da o svemu tome priča i na jednoj televiziji sa nacionalnom frekvencijom.

Prostitucijom se u Srbiji bavi veoma široki spektar devojaka, od studentkinja, estradnih umetnica, mladih lekarki, fakultetski obrazovanih devojaka, uspešnih u svojim firmama, pa do tv-voditeljki.

I svi ćute. Policija ne reaguje, svi se prave ludi.

I, čemu sve to vodi?!

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.