ISPOVEST KUČKE: Maltretiram momke i iživljavam se slatko, ZATO MI JEDU IZ RUKE! (FOTO)
Foto: Profimedia

SAMO BRUTALNO!

ISPOVEST KUČKE: Maltretiram momke i iživljavam se slatko, ZATO MI JEDU IZ RUKE! (FOTO)

Sredite noktiće, obavezno crveni lak, da vaš čovek može da uživa u pogledu dok ga činite srećnim, a ja ću za to vreme da da svršim, dvaput.
Objavljeno:

Jedino tužnije od slabih žena su slabe žene sa velikim atributima. Ukoliko imate sise, pokazivaće ih i na minus dvadeset, neka jer šta im drugo preostaje? Morate nekako privući poglede muškaraca koji su "neko" od rođenja do smrti, vi nakaze 21. veka.

Vi znate kako da "dignete" muškaraca i koristite vešto to oružje. Mislite da ste ga uhvatili? A samo ste ga zadovoljile. Ženski atributi ih pale, a ženska pamet ih kastrira. A ja volim da kastriram takve moralne nakaze, izlučevine porno industrije koje su se "osilile" da se iživljavaju i da im to prolazi.

foto: Printscreen/Youtube/Barcroft TV

Iako ste lavice, tigriče i mačkice, vi ste zapravo samo paćenice koje se kurče, a posle mole Boga da im se pojavi neko "normalan" kako bi ispunile društvenu normu i rodile dvoje dece do 30 godine. Muško i žensko obavezno. Jedno za mamu, drugo za tatu i svi zadovoljni. I oni i svekrva i komšije i ceo srpski rod.

foto: Stock

Vi ste krive što vas gledaju kao objekte, i što formiraju svoj sud o vama na osnovu fizičkog izgleda. Obožavate da izbacite svoje balone, pa da mu ljutito i ponosno odgovorite " Mrš stoko". Baš imate herca, nema šta, a u roku od pola sata molite za milost i ne birate sredstva, nadajući se da će te tako zadržati tog gada, ali to je vaš gad i nije on tako loš! Kakvih sve ima, sačuvaj me Bože, ma vi ste premiju izvukli! Pogledajte samo ono smeće koje je sa vašom "best friend forever". Vi to ne bi trpele, a trpite i gore, samo ste slepe.

Ja ću nastaviti da živim, vi nastavite da životarite. Kada naiđem na pravog, ja ću biti srećna jer će me on prihvatiti ovakvu kakva jesam, svoja, ponosna i uvek na prvom mestu. Vi ćete moći da me osuđujete u trač partijama sa lokalnim frizerkama jer šta vam drugo preostaje? Sredite noktiće, obavezno crveni lak, da vaš čovek može da uživa u pogledu dok ga činite srećnim, a ja ću za to vreme da da svršim, dvaput.

(Espreso.co.rs)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.