ISPOVEST KUČKE: Maltretiram momke i iživljavam se slatko, ZATO MI JEDU IZ RUKE! (FOTO)
Foto: Profimedia

SAMO BRUTALNO!

ISPOVEST KUČKE: Maltretiram momke i iživljavam se slatko, ZATO MI JEDU IZ RUKE! (FOTO)

Sredite noktiće, obavezno crveni lak, da vaš čovek može da uživa u pogledu dok ga činite srećnim, a ja ću za to vreme da da svršim, dvaput.
Objavljeno:

Samo trepnem svojim "zlim" zelenim okicama, i sve mi je na tacni, a vi se samosažaljevajte dok odlažete svoje zadovoljstvo, kako bi namirili vašeg čoveka, vašu suštinu, vaše drugo "Ja", vašu srodnu dušu. Jer sve dok mu je u gaćama, nema frke, zar ne?

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

foto: Stock

Ja sam ona koja zove muškarca kad god joj se "digne", pa ga šutnem nakon što me smori. Zla sam, zar ne? A, kad muškarac uradi tako nešto, on je muško, švaler, baja, džek. E, moje mučenice, isprani mozgići, borite se protiv patrijarhata, u on vam se uvukao samu srž bića.

Nisam ja bezosećajna kučka, niti žderačica muškaraca, čak ih i nisam puno imala, ali što bi se ikome pravdala? Nije to bezosećajnost, hladnoća ili trauma iz prošlosti, to je stav, samosvest i inteligencija.

Kada se smorim, idem dalje. Zašto? Zato što sam stalno gladna. Gladna novih iskustava, sirove energije, strasti. Gladna novog. Nikad nisam zadovoljna, a uvek sam zadovoljena.

foto: Shuterstock

I dok vi sve radite kako bi zadovoljile svoje muškarce, misleći da će te ih tako sprečiti da legne sa prvom koja mu se ponudi, ja živim. Živim punim plućima i ako se pitate, mirno spavam. Ne kao beba, već kao srećna žena.

Često muškarci pokušavaju da me spasu, kao da mi spas treba, ali to nije tačno. Ja sam slobodna, a vi ste do guše u okovima. Pristajete na sve, ispunjavate društvene norme i ponižavate se. Zapravo, ponižavate ceo ženski rod, a posle ste degradirane? I treba da budete.

S godinama, primetila sam da privlačim nesigurne muškarce, one kojima treba majka, domino dama ili jača ličnost. Sažaljevam i njih. Uživam u svojoj nadređenosti tom tužnom stvoru koji me gleda svojim okicama i ne trepće. Ja sam mu ceo svet, a kada ga ostavim, njemu se život sruši. Slabić.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.