Prodavačica čiji je kolega umro tokom sukoba sa komunalnom policijom: Vladi je iznenada pozlilo, onesvestio se počeo da krklja i bljuje krv!
Foto: Nebojša Mandić

Potresna ispovest

Prodavačica čiji je kolega umro tokom sukoba sa komunalnom policijom: Vladi je iznenada pozlilo, onesvestio se počeo da krklja i bljuje krv!

- Svi smo se uskomešali, pritrčali da mu pomognemo. Neko je pozvao policiju i Hitnu pomoć, ali je on nažalost i pre njihovog dolaska izdahnuo. Lekari su sat vremena pokušavali da ga povrate u život. Uzalud. Bilo je zaista užasno - navodi jedna od prodavačica
Objavljeno: 07:38h
foto: Marina Lopačić

Ubice! Komunalci maltretirali prodavca do smrti, ostavili ga da umre, a onda pobegli! (FOTO)

– Pedesetak metara niže bostan prodaju iz kamiona i to bez problema i bez straha od inspekcije – napominje prodavac.

Zbog ove nesreće oglasila se i Komunalna policija koja izražava žaljenje zbog nesrećnog slučaja koji se dogodio na Vidikovačkoj pijaci, prilikom obavljanja redovnog posla u kontroli komunalnog reda.

„Tom prilikom jednom licu koje je vršilo nelegalnu prodaju naglo je pozlilo, nakon čega je pozvana Hitna pomoć koja je pokušala reanimaciju, ali bezuspešno. Prethodno su pripadnici Komunalne policije zatražili asistenciju MUP-a Republike Srbije jer je prodavac odbio da se legitimiše. Komunalna policija u svom postupanju nije prekoračila mere iz svoje nadležnosti, izražava duboko žaljenje zbog nesrećnog slučaja i upućuje saučešće porodici nastradalog čoveka”, navodi se u saopštenju.

U Ministarstvu unutrašnjih poslova potvrdili su da su pripadnici Komunalne policije zatražili asistenciju na Vidikovačkoj pijaci i istakli da policija o ovom događaju sprovodi istragu.

Pretpostavlja se da će im u istrazi pomoći kamere koje se nalaze tik iznad mesta gde se dogodio incident.

(Espreso.co.rs / Politika)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.