Prodavačica čiji je kolega umro tokom sukoba sa komunalnom policijom: Vladi je iznenada pozlilo, onesvestio se počeo da krklja i bljuje krv!
Foto: Nebojša Mandić

Potresna ispovest

Prodavačica čiji je kolega umro tokom sukoba sa komunalnom policijom: Vladi je iznenada pozlilo, onesvestio se počeo da krklja i bljuje krv!

- Svi smo se uskomešali, pritrčali da mu pomognemo. Neko je pozvao policiju i Hitnu pomoć, ali je on nažalost i pre njihovog dolaska izdahnuo. Lekari su sat vremena pokušavali da ga povrate u život. Uzalud. Bilo je zaista užasno - navodi jedna od prodavačica
Objavljeno: 07:38h

Vlada M. (55), prodavac cveća i lubenica na Vidikovačkoj pijaci, preminuo je oko 13.30 časova u toku rasprave sa dvojicom pripadnika Komunalne policije. Incident se dogodio na samom ulazu u pijacu gde je Vlada M., kako kažu zakupci tezgi, godinama radio.

Razlog rasprave prodavca i komunalaca je, kako se čulo na pijaci, paleta sa lubenicama koja je nekoliko centimetara izvirivala iz ograđenog pijačnog prostora.

Dosta više njihovog terora! Prodavac lubenica preminuo nakon rasprave sa komunalcima!

– Dvojica komunalnih policajaca, sa kojima je Vlada odranije bio u sukobu, prišli su mu oko 13 časova i opomenuli ga zbog tih lubenica. Bili su poprilično drski. Počela je rasprava. U jednom trenutku Vlada se požalio da mu je loše. Prišla je i njegova supruga koja takođe tu radi i rekla da je on preživeo već dva infarkta i da ima stent. Ali svađa nije prekinuta. Komunalac je komšiju okrznuo ramenom i sve se još više zakuvalo. Vladi je iznenada pozlilo, onesvestio se počeo da krklja i bljuje krv. Svi smo se uskomešali, pritrčali da mu pomognemo. Neko je pozvao policiju i Hitnu pomoć, ali je on nažalost i pre njihovog dolaska izdahnuo. Lekari su sat vremena pokušavali da ga povrate u život. Uzalud. Bilo je zaista užasno – priča prodavačica sa Vidikovačke pijace kojoj je Vlada preminuo na rukama.

Ubrzo je, kažu, došla i policija. Telo Vlade M. odvezeno je na Institut za sudsku medicinu da bi se utvrdio uzrok smrti.

Sukoba između jednog od dvojice komunalnih policajaca i preminulog trgovca bilo je, kako tvrde prodavci, i prošle godine.

Zbog incidenta oko prodaje cveća pokojni prodavac i komunalni policajac se čak i sude koliko znam – kaže jedan od prodavaca i ističe da prodaja lubenica izvan pijace ovde nije neuobičajena pojava.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.