Sisice iz Parking servisa: Pobegli pred bahatim tipom koji parkira na pešačkom! (FOTO)
Foto: Facebook / Natasa Sarkic

lagali da ga nisu ni videli

Sisice iz Parking servisa: Pobegli pred bahatim tipom koji parkira na pešačkom! (FOTO)

Prvo su se pravili da ne vide nepropisno parkirani automobil, a kada su se konačno nakanili da priđu crnom audiju, radnici Parking servisa su se povukli pred "bajom"
Objavljeno: 15:15h

Ljudi iz Parking servisa ne samo da tada nisu ništa učinili ništa da ga zaustave, već su na Natašino pitanje "da li će zaista da ga puste tek tako da ode?" odgovorili "A šta mi tu možemo?". No, ni tu nije bio kraj kukavičluku, piše Nataša Šarkić - Ponovo zovem Parking servis da pitam da li oni odnose samo kola sirotinje, nasta sluzbenica odgovara: 'pa nemojte tako, pa sta se dogodilo?' Ispricam sve, na sta me ona zamoli da ostanem na vezi dok ne proveri sa vozacima. Nakon minut-dva odovara: 'Zvala sam vozace. Kazu da je vozilo VEC OTISLO KAD SU ONI DOSLI, TAKO DA NISU MOGLI NISTA DA UCINE!!' Govorim da je to laz. Bila sam tamo! Imam fotografije. Kako je sve to izgledalo možete da vidite na fotografijama dole.

Espreso poziva građane da ako primete slične slučajeve selektivne primene zakona da nam ih prijave, a mi ćemo ih objaviti
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.