Sisice iz Parking servisa: Pobegli pred bahatim tipom koji parkira na pešačkom! (FOTO)
Foto: Facebook / Natasa Sarkic

lagali da ga nisu ni videli

Sisice iz Parking servisa: Pobegli pred bahatim tipom koji parkira na pešačkom! (FOTO)

Prvo su se pravili da ne vide nepropisno parkirani automobil, a kada su se konačno nakanili da priđu crnom audiju, radnici Parking servisa su se povukli pred "bajom"
Objavljeno: 15:15h

Posle slučaja komunalnih policajaca koji nisu imali hrabrosti da bilo šta učine sa ferarijem koji je parkirao na javnoj površini, evo novog primera gradskih službi koje selektivno primenjuju zakon i gledaju kroz prste tipusima u crnim limuzinama. Komunalne sisice! Kažnjavaju narod, a ne reaguju kad im se pred nosom nepropisno parkira ferari! (FOTO) (VIDEO) Kako je na svom Fejsbuk profilu napisala Nataša Šarkić, vlasnik crnog audija parkirao je u samom centru Beograda, tačnije na uglu Francuske i Simine, svoju limuzinu nasred pešačkog prelaza. Razlog - da bi u obližnjem kafiću otišao na piće! Nataša piše da je potom pozvala Parking servis i prijavila problem. Pauk dolazi veoma brzo, ali njegovi radnici, iako su videli nepropisno parkiran automobil, ignorišu audi i odlaze.

foto: Facebook / Natasa Sarkic
Usledila su potom još dva poziva sa napomenom da građani na pešačkom prelazu u Siminoj ne mogu da prođu. Posle 20 minuta čekanja pauk se konačno pojavljuje. Međutim, tada iz kafića prilazi vlasnik sa komentarom: "Šefe, nisi morao dolaziti!".

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.