Novo mesto za ljubitelje FILMOVA: Karaburma sada ima  najmoderniji Cineplexx BIOSKOP!
Foto: Filip Plavčić

Uživajte!

Novo mesto za ljubitelje FILMOVA: Karaburma sada ima najmoderniji Cineplexx BIOSKOP!

Ovo je prvi bioskop u Beogradu, koji će imati mogućnost prikazivanja filmova uz pomoć najnovije serije Barco laserskih projektora
Objavljeno: 23:03h

Takođe, Cineplexx sarađuje i sa srpskom filskom industrijom, a iz tog kako oni kažu prijateljstva, nastali su filmovi "Jesen samuraja" i "Stado".

Bioskop ima osam sala, kapacitet od 1.300 mesta i prostire se na površini od 3.000 m². Sve sale biće u potpunosti digitalizovane i opremljene vrhunskom Real D 3D tehnologijom, kao i fantastičnim 4K projektorima.

foto: Filip Plavčić

Ovo je prvi bioskop u Beogradu, koji će imati mogućnost prikazivanja filmova uz pomoć najnovije serije Barco laserskih projektora. Ovi projektori se oslanjaju na tehnologiju plavog lasera, za pun spektar boja i visok kvalitet slike, koja će maksimalno upotpuniti doživljaj svim ljubiteljima filma. Zahvaljujući tome svi posetioci će moći da uživaju u avanturističkim, akcionim, ali i filmovima prilagođenim porodičnom uživanju.

Slaviša Milanović, direktor marketinga kompanije Cineplex rekao je da će cene bioskopskih karata biti na nižem nivou u odnosu na ostale bioskope u Begradu i da će se truditi da to bude "komšijski" bioskop dostupan svima.

foto: Filip Plavčić

"Cene kreću od 360 dinara za 2D projekciju utorkom i 650 dinara za vikend projekcije u 3D-u." -dodao je on.Takođe popusti koji važe u ostalim Cineplexx bioskopima, biće prisutni i u ovom. Tradicija premijera, gala premijera i ostalih događaja poštovaće se i u ovom bioskopu.

Prvi od događaja koji nas očekuju su Femili vikend, koji će biti organizovan za vikend, gde će mališani moći da uživaju u raznim animacijama. Sledći događaj je proslava Cineplexx kompanije koji je zakazan za " 2 maj.

foto: Filip Plavčić

Posetioci bioskopa imaće priliku da večeras premijerno pogledaju film "Paklene ulice 8", nastavak popularnog filmskog serijala u kome glavnu ulogu tumači Vin DIzel.

Očekuju se i premijerne projekcije novog nastavka "Pirata sa Kariba", u kome ćete moći da uživate u novim dogodovštinama kapetana Džeka Sparoua, kao i nastavak animiranog filma "Dispikabl me", gde ćete se vas mali minionsi nasmejati do suza. Projekcije će biti u 3D, a očekuju se premijere i mnogih drugih poznatih filmova.

foto: Filip Plavčić

Ljubitelji sedme umetnosti dobili su novo mesto za uživanje u vrhunskom kvalitetu, u najudobnijim salama, uz svoje omiljene filmove.

(B.Kontić)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.