Novo mesto za ljubitelje FILMOVA: Karaburma sada ima  najmoderniji Cineplexx BIOSKOP!
Foto: Filip Plavčić

Uživajte!

Novo mesto za ljubitelje FILMOVA: Karaburma sada ima najmoderniji Cineplexx BIOSKOP!

Ovo je prvi bioskop u Beogradu, koji će imati mogućnost prikazivanja filmova uz pomoć najnovije serije Barco laserskih projektora
Objavljeno: 23:03h

Ljubitelji filmova od danas će imati priliku da uživaju u najmodernijem bioskopu Cineplexx, u okviru Big Fashion šoping centra na Karaburmi.

Investicija vredna četiri miliona eura, završena je posle višemesečnih radova, a svi "filmofili" imaće priliku da uživaju u potpuno novoj, laserskoj tehnologiji projektovanja filmova. Bioskop je urađen po najvišim standardima i stvoren je za pravo filmsko uživanje.

foto: Filip Plavčić

Kompanija Cineplexx, kao veliko pravno lice, posluje u Srbiji već šest godina i zapošljava 120 radnika. Takođe, značajan je partner za domaće građevinske firme. Prvi Cineplexx bioskop otvoren je u Beogradu u okviru Delta City-ja, potom u Kragujevcu, pre tri godine u Ušće šoping centru, zatim u Nišu, a poslednje ulaganje ovog tipa je u Big Šoping centru na Karaburmi.

foto: Filip Plavčić

Na konferenciji za novinare organizovanoj povodom otvaranja bioskopa, finansijski direktor i suvlasnik kompanije Cineplexx Kristof Papusek je o uspešnosti kompanije rekao:

"Postoje dva načina na koji možete da sagledate šta je to što najbolje posluje. Jedna strana je merenje na osnovu profita,a druga se odnosi na ukupan opseg prodatih karata. Mi najuspešnijom bioskopskom salom smatramo salu u Ušće šoping centru, zato što ona godišnje prods više od 750.000 karata."

foto: Filip Plavčić

On je takođe dodao:

"Mi smo u saradnji sa našim partnerima koji se bave građevinskim preduzetništvom dobili nagradu 2016. godine, koju sada prvi put javno prikazujemo, kao najuspešniji predstavnik maloprodaje u okviru građevinskog sektora." Ova nagrada dodeljuje se kompanijama koje su bile najaktivnije u regionu na osnovu njihovih tržišnih inovacija, ekspanzije ne tržištu, koncepta i dizajna i komercijalnog uspeha.

foto: Filip Plavčić
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.