OD UDARCA SAM PAO NA POD, NIKO NIJE ZVAO HITNU! Beograđanin napadnut u zgradi Komunalne inspekcije!
Foto: Dragana Udovičić, Damir Dervišagić

ispovest građanina

OD UDARCA SAM PAO NA POD, NIKO NIJE ZVAO HITNU! Beograđanin napadnut u zgradi Komunalne inspekcije!

"Kako su na kancelarijama vrata klizna, uzeo je iz sve snage i zalupio vrata dok je moja ruka bila još unutra. Od udarca sam pao na pod, jer sam osetio veoma jak bol u predelu donje podlatkice" - priča građanin
Objavljeno: 20:02h

"Kako su na kancelarijama vrata klizna, uzeo je iz sve snage i zalupio vrata dok je moja ruka bila još unutra. Od udarca sam pao na pod, jer sam osetio veoma jak bol u predelu donje podlatkice. Nisam dobio izvinjenje, samo konstataciju: šta se foliraš..

Na moju molbu da neko pozove hitnu pomoć, dobio sam odgovor: "Što sami ne pozovete?". Meni je telefon ispao na pod i raspao se, pa sam im glavom samo pokazao u njegovom pravcu. Načelnik komunalne policije se tada uhvatio za svoj telefon i krenuo da "kao" okreće neki broj, pa onda odjedno prestao i izjavio, citiram: "A bolje ne, možeš da me tužiš što sam ti pomogao".

I pored moje molbe, niko od službenika nije hteo da mi izađe u susret, već su stajali oko mene i kao da mi se podsmevaju. Napominjem da se ovo sve desilo u hodniku komunalne policije Voždovac i da mora postojati video nadzor, tako da postoji i video snimak maltretiranja načelnika komunalne inspekcije".

"Na izlazu iz opštine sam došao do službe "Informacija" i zamolio da pozovu hitnu pomoć jer su me gore udarili. Osoba koja je stajala za šalterom je izjavila, citiram: "Možda ste i zaslužili".

"... Pošto niko nije hteo da mi pomogne, otišao sam do Doma zdravlja, gde su ustanovljene povrede i poslat sam na dalje preglede zbog nagnečenja nerva.

On nam je otkrio da će se žaliti i zakonskim organima, ali i zaštitniku građana opštine Voždovac, kao i presedniku skupštine opštine Voždovac.

Iz opštine Voždovac su nam rekli kako je bilo "situacije", ali da nije bilo nikakvih povreda.

(Espreso.co.rs)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.