Prodaja stanova u Beogradu na vodi zatvorena za javnost! (FOTO)
Foto: Promo/Beograd na vodi

VELIKI RIZIK?

Prodaja stanova u Beogradu na vodi zatvorena za javnost! (FOTO)

Prodaja stanova u trećoj zgradi Beograda na vodi počela je danas, iako se tek pobijaju šipovi. Da li građani rizikuju kupovinom stanova u izgradnji? Stručnjaci kažu da ne, a čini se i građani, jer je interesovanje potencijalnih kupaca ogromno
Objavljeno:

Agenti za nekretnine kažu da je u ovoj, trećoj zgradi cena prilagođena našem tržištu i da se kreće između 2.100 i 2.500 evra, zavisno od toga da li je pogled na reku ili na grad. Ipak, kupci uglavnom ne žive u Srbiji, već su to ili stranci ili Srbi koji žive u inostranstvu.

foto: Promo/Beograd na vodi

Jedan od njih, Dejan Simović živi u Australiji, ali je od kupovine stana privremeno odustao. Razloga je, kaže, više.

"Tražio sam u to vreme da mi pošalju informacije kolika je ukupna cena stana, nažalost, prvo to je bila neka kao tajna, više su želeli da otkriju ko sam ja i šta sam", kaže Dejan Simović iz Australije, potencijalni kupac stana u Beogradu na vodi.

A onda se, kaže, ispostavilo i da u cenu stana nije uračunat parking, iako je njegova kupovina obavezna. Naglašava da je odustao privremeno, ali da je i dalje zainteresovan.

O tome koliko su i neki drugi svedoči podatak da su svi stanovi u prve dve zgrade Beograda na vodi - rasprodati, iako je njihova cena, nezvanično, bila oko 4.000 evra po kvadratu.

(Espreso.co.rs / N1)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.