Prodaja stanova u Beogradu na vodi zatvorena za javnost! (FOTO)
Foto: Promo/Beograd na vodi

VELIKI RIZIK?

Prodaja stanova u Beogradu na vodi zatvorena za javnost! (FOTO)

Prodaja stanova u trećoj zgradi Beograda na vodi počela je danas, iako se tek pobijaju šipovi. Da li građani rizikuju kupovinom stanova u izgradnji? Stručnjaci kažu da ne, a čini se i građani, jer je interesovanje potencijalnih kupaca ogromno
Objavljeno:

"Najbolji izbor stanova vas očekuje na prodajnom danu, vidimo se 16. decembra u zgradi Geozavoda, Karađorđeva 48, od 10 časova", bila je reklama za prodaju stanova u Beogradu na vodi.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Kakvo je interesovanje i kako izgledaju stanovi koji se prodaju, televizija N1 nije uspela da snimi jer joj nije bilo dozvoljeno. Jedan radnik obezbeđenja rekao je da televizijama i fotografima nije dozvoljeno snimanje i slikanje. Drugi je to potvrdio i dodao da je takvo naređenje. Na pitanje - čije, on je odgovorio - gazdino.

foto: Promo/Beograd na vodi

Na gradilištima Beograda na vodi, kako sami kažu na svojoj Facebook stranici, dosad je iskorišćeno betona za pet avalskih tornjeva i skoro 5.000 tona armature što je, kažu, jednako težini 780 odraslih afričkih slonova. Ipak, da li je to ljudima dovoljan garant da kupovinom, u ovoj fazi samo šipova, zaista kupuju i stan?

DABOGDA BILA POPLAVA I SVI SE PODAVILI U BEOGRADU NA VODI: Zašto idioti pišu ovakve stvari po netu?

Ni tornjevi, ni slonovi, već to što iza projekta stoji država - to je, kažu agenti za nekretnine, glavni garant da prostora za rizik kupaca nema.

foto: Filip Plavčić

"S druge strane, potpisujete takav ugovor da to plaćate fazno, dakle, date kaparu, pa kako zgrada napreduje, tako vi plaćate. Predviđeno je da se to plaća u sedam rata. Kada je dobijena građevinska dozvola, vas može da prati banka koja kredite odobrava uz građevinsku dozvolu", objašnjava agent za nekretnine Katarina Lazarević.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.