U MELANIJINOM ZAVIČAJU HAOS: Slave što je Slovenka prva dama, sve pratili uživo, zovu i jela po njoj! (FOTO)
Foto: Reuters

obožavaju ih!

U MELANIJINOM ZAVIČAJU HAOS: Slave što je Slovenka prva dama, sve pratili uživo, zovu i jela po njoj! (FOTO)

Stanovnici Sevnice, rodnog mesta Melanije Tramp, sa velikim interesovanjem su noćas pratili američke predsedničke izbore...
Objavljeno: 11:21h

"Pobeda Trampa značila bi mnogo za Sevnicu, za njenu vidljivost. To se već ove godine dogodilo, mnogi novinari su nas posetili", rekao je za Siol.net i dodao da se nada da će ishodi američkih izbora pridoneti razvoju turizma i privrede u opštini Sevnica.

Melanija je rođena 1970. u porodici tekstilne radnice Amalije i Viktora Knavsa, trgovca automobilskim delovima i automobilima. Amalija je rezala krojeve u fabrici dečje odeće "Jutranjka", koja više ne postoji.

Melanija je živela u peterospratnoj zgradi u naselju Heroja Maroka. Kasnije su Melanija i njena starija sestra Ines krenule u srednju školu u Ljubljani, gotovo 90 kilometara udaljena od rodnog gradića, pa su njihovi roditelji sagradili kuću u brdima iznad grada koju i dalje posedujum iako sada vreme provode u Njujorku, čuvajući unuka Berona.

Naravno, već su se i neki ugostiteljski objekti u Sevnici dosetili da iskoriste činjenicu da je Melanija Tramp postala prva dama Amerike, te su nazvali jednu poslasticu po njoj.

(Espreso.co.rs / Jutarnji.hr)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.