U MELANIJINOM ZAVIČAJU HAOS: Slave što je Slovenka prva dama, sve pratili uživo, zovu i jela po njoj! (FOTO)
Foto: Reuters

obožavaju ih!

U MELANIJINOM ZAVIČAJU HAOS: Slave što je Slovenka prva dama, sve pratili uživo, zovu i jela po njoj! (FOTO)

Stanovnici Sevnice, rodnog mesta Melanije Tramp, sa velikim interesovanjem su noćas pratili američke predsedničke izbore...
Objavljeno: 11:21h

Premda se buduće prve dame SAD-a onde gotovo niko i ne seća, tokom ove kampanje svi su se ponovo zainteresovali za manekensku karijeru najpoznatije sevničke emigratikinje, a za njihovo mesto čulo se daleko van granica Slovenije.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Portal Siol.net uživo je pratio situaciju u Sevnici gde se još noćas oko četiri sata ujutro u glavnom kafiću okupila nekolicina stanovnika. Među njima se našla Melanijina prijateljica iz detinjstva, Mirjana Jelančič, koja je rekla da ju je strašno pogodila negativna kampanja usmerena prema supruzi Donalda Trampa, pogotovo stoga što je ona poznaje kao veliku prijateljicu, uvek dobronamernu i spremnu da pomogne.

Putin čestitao Trampu! Radićemo zajedno na svetskim problemima!

"Ako je to ono što želi, biće mi drago ako uspe", komentarisala je Mirjana.

U Sevnici kažu da se danas piše istorija. Naime, Melanija je druga prva dama SAD-a rođena van zemlje, a prva iz Slovenije. Prva je Luiz Adams, supruga šestog predsednika SAD-a, Džona Kvinsija Adamsa, koji je bio predsednik od 1825. do 1829.

Tramp u prvom obraćanju PLAKAO i PORUČIO: Biću predsednik svih Amerikanaca!

U kafiću se našao i dobar prijatelj Melanijinog oca Viktora Knavsa, koji je žustro navijao za svoju sunarodnjakinju, ali je i napomenuo da verovatno niko u Sloveniji osim Sevničana nije svestan šta to znači za njihovu zemlju.

Veselje prvim rezultatima nije skrivao ni gradonačelnik Sevnice, Srečko Ocvirk, koji je rekao da su u Sevnici tokom predizborne kampanje podržavali Melaniju i da su srećni zbog ishoda.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.