ONA ĆE VLADATI AMERIKOM ZAJEDNO SA TRAMPOM: Sve o Ivanki, ženi kojoj Donald najviše veruje! (FOTO)
Foto: Fonet

Zvezda porodice

ONA ĆE VLADATI AMERIKOM ZAJEDNO SA TRAMPOM: Sve o Ivanki, ženi kojoj Donald najviše veruje! (FOTO)

Njeno ime je poznato u čitavom svetu, i o njoj pišu hvalospeve, kako modni, tako i poslovni listovi
Objavljeno: 09:52h

Sa 26 godina ona je postala potpredsednica korporacije svog oca, „Organizacije Trump“, i do danas se nalazi na njoj. Ivanka je stvorila i sopstveni brend za nakit „Ivanka Tramp“, koji je kasnije počeo da se bavi i odećom i obućom. Zapadni mediji je često nazivaju primerom savremene žene. U svom intervjuu ona govori kako treba doći do cilja, uspeti u biznisu i pritom odvojiti vreme za sopstvenu porodicu.

foto: Fonet

Ivanka se 2009. godine udala za njujorškog medijskog magnata Geralda Kušnera. Nakon zaključenja braka, ona je promenila religiju — iz protestantske prešla je u judaizam, religiju porodice njenog supruga, pri čemu je dobila jevrejsko ime Jael. U ovom braku Ivanka je rodila dva sina i ćerku.

Sama Ivanka sebe smatra savremenom ćerkom, ali ceni tradicije. Prelazak u judaizam ona naziva jednom od najvažnijih odluka u svom životu.

U intervjuu za „Vogue“ Trampova ćerka je rekla da se hrani košer hranom, uvek poštuje šabat, za vreme kog uvek isključuje sve mobilne telefone.

Zapadni mediji smatraju da Ivanka ulazi u krug najuticajnijih ljudi u Trampovoj okolini. Moguće je da će tako biti i za vreme vladavine novog predsednika.

foto: Fonet

U svakom slučaju, magazin „Week“ navodi da kada su Trampa pitali koga on naviše ceni, on je bez razmišljanja odgovorio — Ivanku.

Ona je tokom kampanje više držala govora od njegove žene Melanije. Ivanka je najpopularnija među američkim ženama i upravo zahvaljujući svom pozitivnom imidžu, uspela je da privuče na stranu oca taj deo elektorata sa kojim je on imao prilično nategnute odnose zbog mnogobrojnih skandala.

Jedan broj medija smatra da će ona aktivno učestvovati i u vladavini svog oca.

List „Quartz“, između ostalog, izrazio je mišljenje da će prva prava dama SAD biti upravo ćerka izabranog predsednika, a ne njegova supruga Melanija. List „Vanity fair“ je ranije pisao da Trampova žena ne odgovara potpuno liku predizborne kampanje. Dok u slučaju Ivanke nema takav stav.

(Espreso.co.rs / Sputnjik)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.