ONA ĆE VLADATI AMERIKOM ZAJEDNO SA TRAMPOM: Sve o Ivanki, ženi kojoj Donald najviše veruje! (FOTO)
Foto: Fonet

Zvezda porodice

ONA ĆE VLADATI AMERIKOM ZAJEDNO SA TRAMPOM: Sve o Ivanki, ženi kojoj Donald najviše veruje! (FOTO)

Njeno ime je poznato u čitavom svetu, i o njoj pišu hvalospeve, kako modni, tako i poslovni listovi
Objavljeno: 09:52h

Novoizabrani predsednik SAD Donald Tramp je do svoje sedamdesete godine uspeo da stvori ne samo uspešan biznis i korporaciju vrednu više milijardi dolara, već i veliku porodicu.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Njegov najveći ponos je, nesumnjivo, kćerka Ivanka. Ivanka Trump je savršen primer savremene Amerikanke: u 35. godini ona je srećna žena i majka troje dece, uspešna poslovna žena, širokogrudi filantrop i uspešna spisateljica.

Njeno ime je poznato u čitavom svetu, o njoj pišu hvalospeve, kako modni, tako i poslovni listovi. Pritom, ne ocenjuje se to koliko su roditelji potrošili novca na „zlatnu ćerku“, već koliki profit je ona donela „Organizaciji Trump“.

Poverenje koje Tramp ima u ćerku je bezgranično, upravo njoj poverava zaključivanje najvažnijih ugovora. Mediji i politikolozi je zovu „Trampovom zvezdom“, koja je dovela republikance do pobede na ovim izborima.

Ivanka je svim silama podržavala kampanju svog oca, aktivno učestvovala u njoj, privlačeći na njegovu stranu neodlučne birače. U vezi s tim, po mišljenju korisnika interneta, upravo će ona, a ne Trampova supruga Melanija, biti u naredne četiri godine prava prva dama SAD.

foto: Fonet

Uspešna u svemu, Ivanka sa uspehom koristi sve mogućnosti koje joj je dao otac, kao i spoljašnost koju je nasledila od majke. Ona je sa najvišom ocenom završila ekonomski fakultet u Pensilvaniji i kasnije upotrebila svoje znanje prilikom rada u velikim korporacijama, i prilikom osnivanja sopstvene firme.

Zahvaljujući lepom izgledu, Ivanka je krajem 90-ih počela svoju karijeru foto - modela. Ipak, vremenom ova sfera je prestala da je interesuje i nakon završetka studija, ćerka milijardera u potpunosti se prebacila na rad u velikim kompanijama u kojima je zauzimala visoke funkcije.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.