REAKCIJA KRALJA ČARSLA KOJA SVE GOVORI, NIJE USPEO DA SAKRIJE KAKO SE STVARNO OSEĆA: Kad su mu spomenuli Kejt...
Kejt i kralj Čarls, Foto: Printscreen/Instagram/theroyalfamily

VELIKA BRITANIJA

REAKCIJA KRALJA ČARSLA KOJA SVE GOVORI, NIJE USPEO DA SAKRIJE KAKO SE STVARNO OSEĆA: Kad su mu spomenuli Kejt...

Reakcija kralja Čarls o princezi Kejt

Objavljeno:

Dok su se kralj Čarls i kraljica Kamila pozdravljali juče sa okupljenim građanima ispred kapele Svetog Đorđa, neko je pomenuo Kejt Midlton nakon čega je usledila dirljiva reakcija monarha koji se juče pojavio na važnom događaju i time najavio postepeni povratak javnom životu. Bilo je to njegovo najznačajnije pojavljivanje u javnosti nakon što mu je prošlog meseca dijagnositkovan kancer.

Žena koja je držala velšku zastavu poručila je kralju Čarlsu: "Vaše Visočanstvo, Vaše Visočanstvo. Sve najbolje princezi od Velsa", kraljica Kamila je klimnula glavom, a Čarls je na komentar o Kejt Midlton odgovorio: "Hvala vam mnogo".

Kralj Čarls pozdravio se juče sa 56 ljudi, a u jednom momentu je poručio: "Dajem sve od sebe", misleći na svoju borbu sa opakom bolešću, piše Daily mail.

Kejt, Čarls i Kamila
Kejt, Čarls i Kamilafoto: Zak Hussein / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Kejt Midlton i princ Vilijam nisu bili na jučerašnjoj misi u Vindzoru. Par provodi praznike u Norfolku sa decom, Šarlot, Džoržem i Lujem. Kensingtonska palata je ranije saopštila da se princeza i princ od Velsa neće pojaviti. Njegov povratak službenim dužnostima očekuje se sredinom aprila, nakon uskršnje pauze odnosno školskog raspusta njihove dece.

Kralj Čarls je jučerašnjim pojavljivanjem želeo da pošalje poruku da je dobro i da se lečenje dobro odvija, njegov dolazak protumačio je i stručnjak za govor tela pa kao najvažnije izdvojio ove detalje.

Čarls III bio je u društvu supruge kao i članova uže kraljevske porodice. Okupljanje je proteklo u znaku tradicije ali i sa izvesnim promenama pa je tako kralj u ckrvu stigao automobilom, a ne pešice kao prethodne godine, po preporuci lekara kako se ne bi izlagao određenom riziku.

Kralj Čarls proovorio o Kejt
Kralj Čarls proovorio o Kejtfoto: EPA-EFE/NEIL HALL

Kamila kao i princeza Ana i Sara Ferguson nosile su odeću snažne simbolike, kralj je izgledao veoma raspoloženo dok je ulazio u ckrvu, a kasnije je razgovarao sa okupljenima, među kojima mu je jedan oštovalac dvora poručio da se ne predaje.

Bakingemska palata je početkom februara saopštila da kralj ima rak, monarh je u janauru imao operaciju zbog benignog povećanja prostate. Kejt Midlton je 22. marta saopštila da boluje od kancera, 16. januara podvrgla se teškoj operaciji abdomena.

Nije saopšteno sa kojom vrstom raka se bori, isto važi i u slučaju kralja Čarlsa.

Bonus video:

10:04

VELIKA ANALIZA EKSPERATA ZA KURIR: Britanska monarhija na pomolu NAJVEĆE KRIZE IKADA! Šta se krije iza fotošopirane slike Kejt?

(Espreso//DailyMail/Blicžena/Prenela T.Š.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.