KEJT MIDLTON DONELA DRASTIČNU ODLUKU I NAPUSTILA PORODICU: Uzela stvari i POBEGLA SA OVIM MUŠKARCEM
Kejt Midlton, Foto: EPA-EFE/AARON CHOWN / POOL

pažnja

KEJT MIDLTON DONELA DRASTIČNU ODLUKU I NAPUSTILA PORODICU: Uzela stvari i POBEGLA SA OVIM MUŠKARCEM

Usred selidbe ranije, Kejt Midlton i princ Vilijam su objavili da njihova bivša dadilja Marija Tereza ​​Turion Boralo više neće živeti sa porodicom

Objavljeno: 22:33h

Kejt Midlton i princ Vilijam, princeza i princ od Velsa, odselili su se iz Londona 2022. godine i otišli u Vindzor sa svoje troje dece Džordžom (10), Šarlot (8) i Luijem (5). Privatnost koju pruža ovo seosko imanje bez sumnje će dobro doći princezi kojoj je dijagnostikovan raka. Upravo su u šarmantnu vikendicu "Adelejd kotidž" otišli Kejt i Vilijam sa decom, kako bi u miru proveli praznike, a ona se oporavila od terapije.

Usred selidbe ranije, Kejt Midlton i princ Vilijam su objavili da njihova bivša dadilja Marija Tereza ​​Turion Boralo više neće živeti sa porodicom kao što je živela sa porodicom u Kensingtonskoj palati još od rođenja princa Džordža. Porodica će na svom velelepnom imanju provesti i uskršnje praznike, jer, kako je objavljeno, ni Kejt ni Vilijam, kao ni njihova deca neće prisustvovati uskršnjoj službi u kapeli Svetog Đorđa.

Imanje „Adelejd kotidž“

Glavna karakteristika imanja je privatnost, što ga čini savršenim mestom za princezu Kejt kojoj je u ovom trenutku najpotrebniji mir kako bi se usredsredila na svoj oporavak. Kejt je rekla javnosti: „Dobro sam i svakim danom postajem jača fokusirajući se na stvari koje će mi pomoći da se izlečim, u svom umu, telu i duhu. Imati Vilijama pored sebe takođe je veliki izvor utehe, kao i ljubav i podrška koju su mi mnogi od vas pokazali. To nam oboma jako puno znači“.

„Adelejd kotidž“ se nalazi u srcu imanja u Vindzoru na 655 hektara i svega je 10 minuta hoda do glavnog zamka u Vindzoru. Nalazi se 14 kilometara od Askota, gde deca pohađaju školu Lambruk koja košta 7.000 funti mesečno.

Kuća ima četiri spavaće sobe – jednu spavaću sobu za svako od dece i za Kejt i Vilijama.

Izgrađena je 1831. godine, sadržavala je delove tadašnje kraljevske lože princa Regenta, koja je delimično srušena i ponovo korišćena za kolibu princeze Adelajd.

Izvori kažu da je kraljevski par sanjao o „skromnom“ domu sa velikom baštom kako bi se deca mogla zajedno da se igraju napolju, i čini se da su postigli taj cilj. Iz slika vrta, vidi se da je to pravi botanički raj.

U kući ima dosta ukrasa od zlata, koji su uzeti sa kraljevske jahte iz 19. veka, a takođe kraljevski dom krasi i mermerni grčko-egipatski kamin.

Bogata istorija imanja

Kejt Midlton, Princ Vilijam
foto: EPA-EFE/ANDY RAIN

Kuću je dizajnirao arhitekta Džefri Vajatvil, delovi imovine su uzeti iz „Rojal lodža“, u kojem trenutno živi princ Endru.

Imanje je bilo mesto koje je često posećivala kraljica Viktorija koja bi pila čaj u dvorištu, a veb stranica „Rojal Kolekšn Trast“ objašnjava da je Viktorijin voljeni ljubimac Deš čak i sahranjen na tom imanju.

Ljubavnik princeze Margaret, Piter Taunsend, živeo je tamo tokom 1940-ih sa svojom prvom ženom Rozmari, tako da je mogao da bude pri ruci kralju.

Prema lokalnim medijima, princu Hariju i Megan Markl pokojna kraljica Elizabeta II je ponudila da žive u „Adelejd kotidžu“, ali odluka je na kraju pala na „Frogmor kotidž“.

Nekoliko je razloga za preseljenje Kejt i Vilijama na selo. U početku se verovalo da će to biti bliže kraljici Elizabeti II, koja je nažalost preminula istog meseca kada se porodica preselila na imanje.

Drugi razlog je da izađu iz londonske gužve, dajući svojoj deci više privatnosti, a još jedan pokretački faktor bi takođe mogao biti i to što je Kejt sada blizu svojih roditelja, brata i sestre, koji žive u Baklberiju u Berkširu, na 45 minuta vožnje od „Adelejd kotidža“.

Kejtina sestra Pipa živi na ogromnom imanju u Berkširu sa mužem, bankarom Džejmsom Metjuzom i njihovo troje dece.

Pipa i njen suprug su vlasnici raskošne kuće vredne 15 miliona funti, koja je samo 20 minuta udaljena od kuće Kerol i Majkla Midltona.

02:14

ČARLS ĆE MORATI JOŠ GODINAMA DA VLADA, BRITANIJA JE U KRIZI! Heraldičar Grujić: Princ Vilijam sasvim drugačije shvata VLADAVINU

(Espreso/ Novas/Jelena Spasojević/Prenela P.V.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.