NAJNOVIJE INFORMACIJE O KEJT MIDLTON: Otkriveno šta se dešava iz ZATVORENIH VRATA, ovo su SVI DETALJI
Kejt Midlton, Foto: EPA-EFE/NEIL HALL

ŽIVOT OMILJENE PRINCEZE

NAJNOVIJE INFORMACIJE O KEJT MIDLTON: Otkriveno šta se dešava iz ZATVORENIH VRATA, ovo su SVI DETALJI

Princeza je u svom obraćanju otkrila i da je podvrgnuta preventivnoj hemoterapiji i da je njena bolest uočena nakon velike operacije abdomena u januaru.

Objavljeno:

Kejt Midlton, princeza od Velsa, i dalje je u centru pažnje svetskih medija, iako su se smanjile spekulacije o njenom zdravstvenom stanju, nakon što je otkrila da ima rak. Veliku podršku kroz taj težak period princezi pruža njena porodica, uključujući roditelje i brata i sestru.

„Ona ima veoma uzak krug prijatelja. Posebno u Norfolku, tamo zaista ima bliske prijatelje. Ali mislim da joj pravu podršku i vetar u leđa daju njeni roditelji, njen brat Džejms i njena sestra Pipa. Iako ih ne viđate često zajedno čak ni na fotografijama, oni su veoma prisutni u princezinom životu“, rekla je kraljevska analitičarka Kejti Nikol za Entertejnment tunajt.

Nakon dirljive i šokantne objave u kojoj je Kejt Midlton otkrila da joj je dijagnostikovan rak, njen brat Džejms je podelio poruku podrške svojoj starijoj sestri.

„Tokom godina zajedno smo se popeli na mnoge planine. Kao porodica, prebrodićemo i ovo“, napisao je on.

Nikol je takođe rekla da su roditelji princeze od Velsa, Kerol i Majkl, „odahnuli“, jer je njen rak otkriven u ranoj fazi, pa veruju da je pozitivno to što će Kejt proći kroz preventivnu hemoterapiju.

„Ketrin će imati najbolje doktore na svetu da se brinu o njoj, tako da je u sigurnim rukama. Kerol i Majkl, oni su oduvek bili neverovatno jak par i takođe vrlo realni. Ono što će sada raditi to je da će joj (Kejt) pružiti svu potrebnu podršku, uključujući i Vilijama i njihove unuke (Džordža, Šarlot i Luija)“, zaključila je Nikol.

U svom videu u kojem je otkrila da boluje od raka, Kejt je rekla da je njen suprug, princ Vilijam, bio sve vreme uz nju. Princeza je u svom obraćanju takođe otkrila i da je podvrgnuta preventivnoj hemoterapiji i da je njena bolest uočena nakon velike operacije abdomena u januaru.

„Ovo je, naravno, bio veliki šok, a Vilijam i ja smo činili sve što smo mogli da se privatno s ovim nosimo i da to procesuiramo kako bismo zaštitili našu mladu porodicu. Kao što možete zamisliti, za ovo je bilo potrebno vreme. Meni je trebalo vremena da se oporavim od velike operacije kako bih započela dalje lečenje. Ali najvažnije, trebalo nam je vremena da sve objasnimo Džordžu, Šarlot i Luiju na način koji je njima primeren i da ih uverimo da ću biti dobro. Kao što sam i njima rekla, ja sam dobro i svaki dan sam sve jača i jača tako što se fokusiram na stvari koje mi pomažu da se izlečim“, rekla je Kejt u svom obraćanju.

„Pejdž siks“ saznaje da se princ od Velsa (41) nije pojavio na komemoraciji svog kuma, grčkog kralja Konstantina II, u februaru upravo zbog bolesti Kejt. Kako je Kensingtonska palata tada saopštila, princ je u poslednjem trenutku otkazao svoje prisustvo na događaju, „iz privatnih razloga“.

Od tada, Vilijam i Kejt su zajedno sa svojom decom u Anmer Hol u Norfolku, kako bi uživali u porodičnom vremenu.

Kejt se neće pridružiti kraljevskoj porodici na ovogodišnjoj uskršnjoj službi zbog njenog trenutnog lečenja hemoterapijom, a još uvek nije poznato da li će se Vilijam i njihova deca na istoj pojaviti.

Prema insajderu iz palate, Vilijam „čini sve što je u njegovoj moći“ da obavlja svoju dužnost dok se njegova žena fokusira na svoje zdravlje.

„Jednog minuta trči u školu, a sada je pod neverovatnim stresom“, dodao je izvor „Pejdž siksa“.

1 / 6 Foto: EPA-EFE/TOLGA AKMEN

Kako su mediji objavili, kralj Čarls, kome je takođe dijagnostikovan rak, najmanje dva puta je posetio Kejt dok je ležala u bolnici, zajedno sa svojom suprugom, kraljicom Kamilom.

Dan nakon objavljivanja snimka u kom je Kejt otkrila svoju dijagnozu, kralj je pozvao na ručak u zamak Vindzor.

Ovo je odigralo ključnu ulogu u princezinoj odluci da bude iskrena sa nacijom. I ona i princ Vilijam su u početku bili čvrsto za održavanje privatnosti vesti nakon njene prve izjave o abdominalnoj operaciji u januaru.

Ovog četvrtka, Uskrs počinje tradicionalnom kraljevskom Velikom službom. Iako kralj ne može da bude u katedrali u Vusteru, snimio je poruku, a kraljica Kamila će izaći da se pozdravi sa okupljenim građanima.

Bonus video:

10:04

VELIKA ANALIZA EKSPERATA ZA KURIR: Britanska monarhija na pomolu NAJVEĆE KRIZE IKADA! Šta se krije iza fotošopirane slike Kejt?

(Espreso/ Nova/ Jelena Spasojević/ Prenela: T.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.