KAD VIDITE SA KIM JE OVAJ MUŠKARAC U BRAKU NEĆE VAM BITI DOBRO: Bukvalno ćete PASTI SA STOLICE, neverica! (VIDEO)
Juri Toločko, Foto: Printscreen/Instagram/yurii_tolochko

DA LI JE OVO REALNO?

KAD VIDITE SA KIM JE OVAJ MUŠKARAC U BRAKU NEĆE VAM BITI DOBRO: Bukvalno ćete PASTI SA STOLICE, neverica! (VIDEO)

U jednom podkastu je otkrio da je imao posebnu povezanost sa pepeljarom, i da deli fetiš prema hrani, što se može primetiti iz čestih videa na kojima ga njegova supruga "hrani"

Objavljeno: 11:43h

Juri Toločko (38) strastveni je bodibilder i glumac, ali je javnosti poznati po neobičnim izborima u ljubavi. Umesto konvencionalnih veza, Juri je stekao pažnju medija kada je stupio u brak sa atipičnom partnerkom - plastičnom lutkom. Ipak, pre tri godine, Juri se rastao od svoje prve "supruge" Margo te je sada u sretnom braku sa svojim trenutnim partnerkama, Lunom i Lolo.

Otvoreno je priznao da ima različite seksualne sklonosti, opisujući se kao "objektofila", osobu koja oseća seksualnu privlačnost prema neživim stvarima.

"Svoju lutku volim dodirivati i mirisati je, ali ne spavam s njom. Volim što je ova Azijatkinja, vrlo nežna i mirisna", rekao je na Instagramu.

Ranije ove godine, Juri se posvađao sa svojom suprugom Lunom, ali sudeći prema fotografijama koje je objavio, čini se da su uspešno prevladali izazove u svome odnosu.

Na pitanje zašto ne gradi odnos s tradicionalnom ženom, odgovorio je kako je već bio u takvim vezama u prošlosti. Dodao je kako nije homoseksualac, već panseksualac. Njegovu seksualnu orijentaciju obeležava emocionalna, duhovna i seksualna privlačnost prema ljudima, neovisno o njihovom polu ili rodnom identitetu.

Iako mnogi pretpostavljaju da mu je neko slomio srce, što ga je navelo da pronađe "utehu" u svojim lutkama, Juri je objasnio da je razlog jednostavno taj što su one njegov fetiš.

U jednom podkastu je otkrio da je imao posebnu povezanost sa pepeljarom, i da deli fetiš prema hrani, što se može primetiti iz čestih videa na kojima ga njegova supruga "hrani".

Juri je podelio fotografiju na kojoj je sa drugim muškarcem i istakao da je srećan što je u emotivnom odnosu sa svojim lutkama, jer im ne smeta ako ponekad održava romansu sa drugima.

Prošle godine je učestvovao u takmičarskoj emisiji na slovačkom televizijskom kanalu, gde je izveo senzualni ples sa svojom partnerkom.

I dok mnogi na društvenim mrežama sugerišu da bi trebao da potraži psihijatrijsku pomoć, Juri se nimalo ne obazire na kritike i uživa u svom prilično neobičnom načinu života.

Bonus video:

01:44

PRIJAVIO SAM SE I NAŠAO LJUBAV ŽIVOTA Stefan traži da im DRAGANA MIRKOVIĆ bude kuma! Bogdanka stidljivo: Gledaju mama i tata!

(Espreso/ Net.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.