STRAVIČAN SNIMAK NAPADA AJKULE! Mladić SNIMIO trenutak u kojem je ostao bez NOGE, gledajte na svoju ODGOVORNOST!
Napad Ajkule, Foto: Printskrin: Instagram/matteo_mariotti__

JEZIVO

STRAVIČAN SNIMAK NAPADA AJKULE! Mladić SNIMIO trenutak u kojem je ostao bez NOGE, gledajte na svoju ODGOVORNOST!

Italijanski student Mateo Marioti ostao je bez noge prilikom napada ajkule

Objavljeno: 10:29h

Na šokantnom snimku vidi se trenutak nakon što je studenta napala ajkula u Australiji prošlog petka, zbog čega su doktori morali da mu amputiraju nogu.

Mateo Marioti (20), italijanski student koji studira u Australiji, objavio je zastrašujući snimak na kojem se vidi kako se muči da dođe do površine dok ajkula pokušava da ga povuče ispod vode na udaljenoj plaži na obali Kvinslenda.

Posle duge borbe, on izlazi vičući u pomoć dok očajnički pokušava da dođe do prijatelja na obali. Njegov prijatelj Tomaso Agosti uspeo je da stigne do njega i izvuče ga, dok voda oko njega postaje crvena.

Agosti zatim viče u pomoć dok pokušava da smiri prijatelja i zaustavi mu krvarenje. Prijatelj ga je zatim stavio na rame i odneo do hitne pomoći koja im je išla u susret. Međutim, doktori nisu uspeli da mu spasu jednu nogu, koja je amputirana ispod kolena. Mateo je dodao da nije verovao da će preživeti napad.

Upozoravamo vas da je snimak uznemirujući!

- Tomaso mi je spasio život - napisao je on na Instagramu. Mateo je za svoje čudesno preživljavanje zahvalio svom dedi, koji je umro dan pre napada.

- Više nemam nogu, ali sam živ, deda me je spasio - rekao je Mateo iz bolničkog kreveta.

- Snimio sam ovaj video posle poslednjeg ugriza. Hteo sam da se oprostim. Nisam mislio da ću preživeti nakon što me napadne ovo čudovište. Izgubio sam mnogo krvi i ne znam šta će biti sa nogom, ali to sada nije važno. Vi ste moji heroji, dali ste mi snagu svojim porukama i telefonskim pozivima idem napred. Moj jedini san je da te ponovo vidim. Izvinjavam se što ne odgovaram svima, ali jako sam umoran i boli me glava - napisao je on.

Na stranici na GoFundMe sakupljeno je više od 40.000 dolara pomoći za njega.

Bonus video:

00:12

Ajkula u Herceg Novom

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.