KEJT I VILIJAM NE DAJU DECI DA JEDU ZA ISTIM STOLOM SA GOSTIMA: Imaju POSEBNE METODE kažnjavanja ako su nestašni
Kraljevska porodica - Kejt i Vilijam s decom u Bakingemskoj palati, Foto: Profimedia

roditeljstvo

KEJT I VILIJAM NE DAJU DECI DA JEDU ZA ISTIM STOLOM SA GOSTIMA: Imaju POSEBNE METODE kažnjavanja ako su nestašni

Džordž (10), Šarlot (8) i Luis (5) često moraju da sede odvojeno od roditelja za vreme večere

Objavljeno:

Iako su članovi kraljevske porodice, princ Vilijamu i Kejt Midlton su jako strogi roditelji koji su u potpunosti posvećeni vaspitavanju dece. I ispostavilo se da se par ne razlikuje ni po pitanju onoga na šta balkasnki roditelji obično kažu "kad odrasli pričaju, deca ćute". I zaista, princ i princeza od Velsa ne dozvoljavaju svoma troma dece da jedu sa njima tokom zvaničnih večera i praznika.

Džordž (10), Šarlot (8) i Luis (5) često moraju da sede odvojeno od roditelja za vreme večere, otkrio je dugogodišnji kraljevski kuvar. Daren Mekgrejdi je objasnio da mladima "nije dozvoljeno da sede sa odraslima dok ne nauče tehniku pristojnog izražavanja".

Kejt Midlton, Princ Luj
foto: Printscreen/Instagram/ The Royal Family Channel

Mekgrejdi je sada Jutjub zvezda sa stotinama hiljada pretplatnika, ali je proveo oko 15 godina radeći za kraljicu Elizabetu II, princezu Dajanu i princa Harija.

- Deca uvek jedu za odvojenim stolom, sve dok ne postanu dovoljno zrela da se pravilno ponašaju za trpezarijskim stolom, rekao je on za "Harpers Bazaar". Poznato je su Vilijam i Kejt izuzetno strogi kada je reč o tome kako se deca ponašaju, a jedan insajder je nedavno otkrio da primenjuju pravilo "zabranjeno vikanje".

Izvor je objasnio da kraljevski par nikada ne viče na decu kada su nestašna ili se svađaju međusobno, već par ima "sofu za ćaskanje".

Princ Vilijam, Kejt Midlton
foto: Adam Davy / PA Images / Profimedia

- Vikanje je apsolutno 'zabranjeno' za decu i svaki nagoveštaj vike rešava se slanjem na 'sofu za ćaskanje'. Kejt ili Vilijam odvode nestašno dete sa mesta svađe i sa njim mirno razgovaraju. Oni nikada ne viču na njih.

Inače, otkriveno je da bi se najstariji sin princa Vilijama princ Džordž mogao nazvati sasvim drugačije kada postane kralj.

Princ Vilijam, Princ Džordž, Vimbldon
foto: Profimedia

Zahvaljujući drevnoj tradiciji, mladi kraljević može da uzme drugačije ime kada bude krunisan za monarha. Bizarno, čak je mogao uzeti i ono od svog mlađeg brata princa Luja. Nepisano kraljevsko pravilo moglo bi dovesti do toga da budući kralj Džordž izabere drugo ime, jer su prethodni članovi izabrali da se formalno zakunu da će koristiti jedno od svojih srednjih imena.

Bonus video: MALI ZVORNIK KRIJE PODZEMNI GRAD PORODICE KARAĐORĐEVIĆ

08:12

MALI ZVORNIK KRIJE PODZEMNI GRAD PORODICE KARAĐORĐEVIĆ

(Espreso/Srbija Danas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.