OVAJ GLUMAC ĆE NASLEDITI IMANJE NA KOM JE SAHRANJENA DAJANA: Gori koliko je ZGODAN, a porodica ga NE PODNOSI (FOTO)
Princeza Dajana, Foto: Profimedia

nasledstvo

OVAJ GLUMAC ĆE NASLEDITI IMANJE NA KOM JE SAHRANJENA DAJANA: Gori koliko je ZGODAN, a porodica ga NE PODNOSI (FOTO)

Imanje Altrop na kome je odrasla princeza Dajana neće otići u ruke kraljevske porodice

Objavljeno:

Princeza Dajana bila je imućna žena, iz vrlo ugledne porodice, a rođena je u Sandringemu u Norfolku 1. jula 1961. godine, kao četvrto od petoro dece Džona Spensera, vikonta od Altorpa, piše Glossy.

Kada tome dodate činjenicu da je godinama bila udata prestolonaslednika britanskog trona, jasno je da je iza sebe ostavila impozantno bogatstvo, čiji su najveći deo nasledili njeni sinovi princ Vilijam i princ Hari.

Međutim, to nije slučaj sa kućom u kojoj je ledi Di odrasla – imanje Altorp pripašće nekom drugom...

Nakon razvoda Dajaninih roditelja, starateljstvo nad četvoro dece koju su dobili pripalo je njenom ocu, a uskoro je ona živela s bratom Čarlsom i dvema sestrama u Altorpu. Upravo je ovo mesto njenog večnog počinka, budući da je Dajana 1997. sahranjena na imanju na kom je odrastala i provela mnogo nesrećnih godina zbog očeve ponovne ženidbe s Rejn, groficom od Darmuta.

U pitanju je luksuzno zdanje ima čak 90 soba i galeriju portreta, a uz velelepnu kuću tu je i nepregledno prostranstvo travnjaka.

Sve to pripašće – Luisu Spenseru, Dajaninom bratancu i mladom glumcu.

Ko je bratanac princeze Dajane?

Mladić kog često nazivaju najpoželjnijim neženjom u Velikoj Britaniji je sin Čarlsa Spensera i Viktorije Ejtken i jedno od sedmoro erlove dece. Deveti erl Spenser, Dajanin brat, ima sedmoro dece: Kiti, Luisa, Šarlot, Ameliju, Elajzu, Edmunda i Laru.

Ipak, Luisa mnogi smatraju njegovim miljenikom, a britanska javnost ga obožava jer im daje mnogo materijala za pisanje o njemu: druži se sa zvezdama, pokušava da izgradi glumačku karijeru i vrlo je zgodan.

Luis Spenser odrastao je u Kejptaunu, a u Veliku Britaniju se vratio kako bi studirao na prestižnom Univerzitetu u Edinburgu. Mediji ga opisuju kao "vrlo privatnu osobu", što se ne uklapa najbolje s njegovim snovima o holivudskoj karijeri.

– Dopašće vam se. On je vrlo skroman, iskren, pristojan i visok – rekao je za The Telegraph jednom prilikom izvor blizak porodici.

Kako je istakao Džonatan Šalit, iz agencije InterTalent, koji brine o njegovoj karijeri, on očekuje da mladi Luj doživi veliki uspeh u Americi i da će dobiti odlične uloge samo zbog svog porekla i prezimena.

– A uz to i izgleda dobro – rekao je Šalit.

Iako Luis nije najstariji od Dajaninih bratanaca, Spenserovi poštuju primogenituru, zbog čega će imanje Altorp pripasti njemu, a mediji na Ostrvu svojevremeno su pisali da sestre zbog toga nemaju dobar odnos s njim.

Iako Luis nije često u medijima, on obožava društvo slavnih i dobar provod, a jednom prilikom je pozirao zagrljen s popularnom reperkom Niki Minaž.

Uglavnom se trudi da se ostane "ispod radara", pa nema mnogo njegovih fotografija. Britanski tabloidi jednom prilikom su ga nazvali "Hari lajt", jer kao i njegov brat od tetke u mladosti, obožava žurke i da bude okružen lepim devojkama, ali je nešto umereniji nego što je princ Hari bio.

Bonus video:

01:02

Princ Filip i princeza Danica u Hramu Svetog Save

(Espreso/ Glossy)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.