OVA ŽENA JE ČARLSU UNIŠTILA BRAK SA DAJANOM: Jednom rečenicom mu je ZAPEČATILA SUDBINU, evo kako se sve ODIGRALO
Princeza Dajana, Foto: Profimedia

ljubavni jadi u kraljevskoj porodici

OVA ŽENA JE ČARLSU UNIŠTILA BRAK SA DAJANOM: Jednom rečenicom mu je ZAPEČATILA SUDBINU, evo kako se sve ODIGRALO

Nedavno se čak pojavio i snimak u kojem Dajana priča kako je izgledalo sa nekadašnjom ljubavnicom

Objavljeno:

Nije tajna da je Čarlsu Kamila najveća ljubav. Zbog nje je i uništio brak sa Dajanom, i priredio porodici gomilu skandala, a iako su u početku pokušali da ih rastave, njihova ljubav je bila veća.

Nažalost, Kamila mu je bila i ljubavnica, i veoma često je prkosila i samoj Dajani iako je uveliko bila u braku sa Čarlsom. Setimo se samo da su i on i njegova ljubavnica noć pred venčanje sa ledi Di proveli u suzama, kao i da je Kamila na ceremoniju došla u belom.

Da ne govorimo o sada već čuvenom razgovoru koji je procurio u javnost u kojem Čarls Kamili govori da bi "voleo da bude njen tampon".

Nedavno se čak pojavio i snimak u kojem Dajana priča kako je izgledalo sa nekadašnjom ljubavnicom, kada joj je tražila da ostavi Čarlsa na miru, na šta joj je Kamila, bez stida i blama rekla: "Imaš sve što si ikada želela. Svi muškarci na svetu su zaljubljeni u tebe. Imaš dvoje prelepe dece. Šta više možeš da poželiš?", na šta je princeza rekla da je odgovorila:"Želim svog muža."

Nažalost, brak Dajane i Čarsla bio je osuđen na propast mnogo pre ove neprijatne situacije, a poznato je da je princeza zbog toga razvila mentalne probleme, bolovala od bulimije, ali i bila pod budnim okom paparaca što je dovelo do njene smrti, na kraju.

No, kako su se Čarls i Kamila zapravo upoznali?

Mnogi ne znaju da je par svojevremeno upoznala Čarlsova prva ljubav iako se dugo smatralo da su se predstavili jedno drugom na polo meču, iako su kraljevski biografi često isticali da to nije bila istina.

Oni su se kretali u istim aristokratskim krugovima i posećivali iste žurke, a formalno su se upoznali 1970. godine, u stanu Lusije Santa Kruz, Čarlsove devojke.

Tadašnji princ od Velsa i prestolonaslednik Čarls sreo je Lusiju Santa Kruz na Koledžu "Triniti" Univerziteta u Kembridžu, gde ju je lord Reb Batler angažovao kao asistentkinju. Bila je vrlo talentovana lingvistkinja, koja je govorila četiri jezika i već imala diplome nekoliko prestižnih ustanova.

Get Embed Code

U Engleskoj se obrela zbog posla svog oca – on je bio čileanski ambasador u Londonu, a posle nekoliko godina se vratio kući, dok je Lusija ostala u Evropi.

Tako je 1969. srela sina kraljice Elizabete II i pričalo se da se dogodila magija. Jedan Luisijin rođak ispričao je za britanske medije nekoliko godina kasnije da je to bila "prva prava ljubav" budućeg kralja. Istog je stava i ledi Elizabet Anson, Čarlsova rođaka i Lusijina prijateljica, koja je izjavila: "Ona je bila prva prava ljubav u njegovom životu."

Koliko je veza bila ozbiljna govori i to što je on jednom prilikom odveo Lusiju u zamak Balmoral, njegovo omiljeno mesto u Škotskoj, kako bi upoznala celu kraljevsku porodicu.

Ispostavilo se da im nije bilo suđeno, ali da je Lusija Santa Kruz ipak igrala sudbonosnu ulogu u Čarlsovom životu.

- Moj otac je bio ambasador Čilea u Londonu pet godina, a potom se vratio u Čile. Ja sam ostala i ispostavilo se da je u istoj zgradi živela Kamila. Ona je bila na prvom spratu, a ja na drugom. Postale smo bliske drugarice jer sam ja bila sama, a ona je bila vrlo velikodušna i ljubazna prema meni. Nikada neću zaboraviti prve proslave Božića, koje sam provela s njenom porodicom - ispričala je jednom prilikom Lusija.

Jednom prilikom, Čarls je došao po Lusiju i ona je pomislila kako bi bila dobra ideja da ga upozna sa svojom komšinicom i prijateljicom. Ona je navodno verovala da je budućem kralju potrebna drugačija devojka, a uz to je ona bila katolkinja i samim tim nije bilo moguće da postane prinčeva supruga, pa je u svom okruženju videla savršenu ženu za njega.

"Kamila je bila vrlo topla osoba i pomislila sam da bi bilo dobro da je ima u svom životu. Svraćao je kod mene na piće ili da me pokupi i jednom sam ga pitala: "Smeta li ti da dođe i Kamila?", prisetila se u jednom od retkih intervjua Lusija Santa Kruz.

Kako tvrdi biograf Džonatan Dimblbi u jednoj knjizi o Čarlsovom životu "on je odmah izgubio razum".

Ostalo je istorija – počela je višedecenijska veza s prekidima koju ni kraljičine zabrane, ni njihovi brakovi, ni skandali nisu uspeli da unište.

Bonus video:

07:19

UŽIVO IZ ENGLESKE: Nema nikog na ulicama, zbog sprovoda kraljice Velika Britanija je kao ZEMLJA DUHOVA!

(Espreso/ Wanted)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.