PRINCEZA DAJANA SE SUOČILA SA KAMILOM, NIJE MOGLA DA IGNORIŠE PRELJUBU: Od njenih REČI ćete se NAJEŽITI (VIDEO)
Princeza Dajana, Foto: Profimedia

otkriveni novi detalji

PRINCEZA DAJANA SE SUOČILA SA KAMILOM, NIJE MOGLA DA IGNORIŠE PRELJUBU: Od njenih REČI ćete se NAJEŽITI (VIDEO)

Arhivski snimci princeze Dajane donose potpuniju verziju ovog događaja - ona se "plašila" Kamile, ali je ipak zamolila Čarlsa da ode i da ih ostavi same

Objavljeno:

Afera princa Čarlsa i Kamile Parker bila je javna tajna -princeza Dajana je dobro znala šta se dešava, a uprkos savetu svojih prijatelja da ignoriše ovu preljubu, ona je bila rešena da ljubavnici svog muža kaže u lice šta misli. Izvesno je da su se ove dve dame u jednom trenutku sukobile, a kruži nekoliko verzija o njihovom susretu. Da se isti zaista dogodio potvrdio je Ken Vorf, nekadašnji telohranitelj lejdi Di, koji je jednom prilikom za "ITV" opisao kako je izgledala konfrontacija ovde dve dame.

Vorf, koji je šest godina radio kao deo Dajaninog obezbeđenja, prisetio se kako su tadašnji princ i princeza od Velsa prisustvovali rođendanskoj zabavi koju je 1989. priredila Kamilina sestra. Očekivano, i sama Kamila je bila tamo. Ovaj telohranitelj istakao je da su svi bili iznenađeni činjenicom da je princeza rešila da dođe na ovu proslavu; ista je vrvela od ljudi koji su bili bliski sa Čarlsom i Kamilom.

"Niko od Dajaninih posebnih prijatelja na toj zabavi nije bio tamo, a kada smo stigli, bilo je to skoro kao da snimamo neku filmsku scenu. Bilo je šokantno da se Dajana uopšte pojavila. Ubrzo nakon toga, u roku od sat vremena, čuo sam da me zovu. Bio sam negde u kuhinji. Izašao sam i tamo je bila Dajana, koja mi je rekla: "Moraš da kreneš sa mnom. Ne mogu da pronađem svog muža, a ni Kamilu"", ispričao je Vorf.

On je dodao da nije mogao da odbije princezu jer je bilo očigledno da je bila u problemu i strašno uznemirena.

"Na kraju smo našli princa i Kamilu kako sede na sofi u prizemlju ovog imanja i razgovaraju. Nisam znao šta će Dajana da uradi u tom trenutku, ali ona je, sa velikom dozom samopouzdanja, prišla do oboje i rekla Kamili: "Molim te, nemoj da me tretiraš kao idita. Znam šta se dešava". Kamila se zaprepastila i njena reakcija bila je pomalo oštra", rekao je Vorf.

"Kamila je rekla nešto, a do danas nisam razumeo šta je tačno mislila kad je to rekla, u stilu: "Pa, ti imaš dva divna dečaka". To je bio neverovatan trenutak za mene, a svakako i za njih. Mislim da je to bio odlučujući trenutak u njihovom životu, jer mislim da je u tom trenutku ovo bio pokazatelj da je kraj blizu", zaključio je.

"Imaš sve što si ikada želela. Šta ti još treba?"

Arhivski snimci princeze Dajane donose potpuniju verziju ovog događaja - ona se "plašila" Kamile, ali je ipak zamolila Čarlsa da ode i da ih ostavi same.

"Sele smo i ja sam se uplašila nje, ali sam joj rekla: "Kamila, samo bih volela da znaš da tačno znam šta se dešava. Ona mi je rekla: "Ne znam o čemu pričaš". A ja sam joj odgovorila: "Znam šta se događa između tebe i Čarlsa i samo želim da to znaš", ispričala je proslavljena Britanka svojevremeno.

Princeza je potom prepričala Kamilin navodni odgovor koji je glasio: "Imaš sve što si ikada želela. Svi muškarci na svetu zaljubljeni su tebi. Imaš dvoje prelepe dece. Šta još možeš da poželiš?"

"Želim svog muža", tužno je uzvratila Dajana.

Podsetimo, Čarls i Dajana su tačku na svoj brak stavili 1992, ali su se zvanično razveli 1996, nešto više od godinu dana pre nego što je lejdi Di izgubila život u saobraćajnoj nesreći u Parizu.

Bonus video:

03:11

KRALJ ČARLS DAO 600.000 FUNTI ZA OBNOVU HILANDARA! Stručnjaci: Nova šansa za saradnju sa Britanijom ČARLSA TREBA ZVATI U SRBIJU!

(Espreso/ Žena.blic.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.