KRIVI TRAMPA: Zbog uredbe nas nisu pustili preko granice! Zato je moja majka UMRLA! (FOTO)
Foto: Printscreen/Youtube/United Against Trump

prva žrtva uredbe

KRIVI TRAMPA: Zbog uredbe nas nisu pustili preko granice! Zato je moja majka UMRLA! (FOTO)

Kako navodi, sa porodicom se vraćao kući nakon posete Iraku, a u Detroitu žive od 1995. godine. Međutim, zaustavili su ih na aerodromu u Iraku, gde su mu rekli da on može da prođe jer je američki građanin, ali njegova porodice ne sme, iako imaju zelene karte
Objavljeno:

- Morao sam majku vratiti u kolica i pozvati hitnu. Bila je veoma, veoma uzrujana. Znala je da neće preživeti ako je vrate nazad u iračku bolnicu - ističe Hager. Za smrt svoje majke, prenose mediji iz SAD, krivi predsednika Trampa.

foto: Reuters

- U svom srcu, zaista verujem u ovo - da su nas pustili, moja majka bi preživela i sada bi sedela tu kraj mene. On je kriv za to što nje nema - rekao je Majk Hager. Tramp je u petak potpisao izvršnu uredbu o imigraciji kojom se državljanima sedam zemalja - Irana, Iraka, Sirije, Jemena, Sudana, Somalije i Libije - vize neće izdavati naredna tri meseca, dok je sirijskim izbeglicama ulazak zabranjen na neodređeno vreme. Uredbu je obrazložio time da želi da spreči da "radikalni islamski teroristi" ulaze u SAD, a njegova odluka izazvala je burne reakcije širom sveta, kao i potpunu konfuziju na aerodromima.

BONUS VIDEO: TRAMPOVA CRNA LISTA: Stanovnici ovih 7 zemalja više NE SMEJU da uđu u Ameriku!

(Espreso.co.rs/index.hr)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.