KRIVI TRAMPA: Zbog uredbe nas nisu pustili preko granice! Zato je moja majka UMRLA! (FOTO)
Foto: Printscreen/Youtube/United Against Trump

prva žrtva uredbe

KRIVI TRAMPA: Zbog uredbe nas nisu pustili preko granice! Zato je moja majka UMRLA! (FOTO)

Kako navodi, sa porodicom se vraćao kući nakon posete Iraku, a u Detroitu žive od 1995. godine. Međutim, zaustavili su ih na aerodromu u Iraku, gde su mu rekli da on može da prođe jer je američki građanin, ali njegova porodice ne sme, iako imaju zelene karte
Objavljeno:

Majk Hager tvrdi da je njegova majka Naima umrla zato što je nakon Trampove uredbe nisu pustili da se vrati u SAD, piše zagrebački Indeks.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Kako navodi, sa porodicom se vraćao kući nakon posete Iraku, a u Detroitu žive od 1995. godine. Međutim, zaustavili su ih na aerodromu u Iraku, gde su mu rekli da on može da prođe jer je američki građanin, ali njegova porodice ne sme, iako imaju zelene karte.

U Irak je odlazio povremeno, ali nikada nije imao problema s povratkom u SAD. Od 2003. do 2008, radio je kao savetnik i prevodilac u američkoj specijalnoj jedinici u Iraku.

TRAMP OBJASNIO UREDBU O MIGRANTIMA: Evo zašto je potpisao ukaz koji je podelio svet!

Njegova majka Naima (75) razbolela se u Iraku i Hager je pokušao da je dovede na lečenje u SAD, ali su njoj zabranili let, kao i za još tri člana porodice. Majka mu je umrla dan nakon što su joj zabranili let.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.