LJUPČO IMAO KANCELARIJU U ZGRADI U KOJOJ JE MALA VANJA ŽIVELA? Isplivale nove TVRDNJE, blisko je sarađivao sa...
Foto: Nemanja Nikolić, Printscreen/facebook, Ministarstvo unutrašnjih poslova Severne Makedonije

UŽAS

LJUPČO IMAO KANCELARIJU U ZGRADI U KOJOJ JE MALA VANJA ŽIVELA? Isplivale nove TVRDNJE, blisko je sarađivao sa...

Ljupčo Palevski je 30. novembra pobegao prvo u Beograd, a onda preko Bugarske u Tursku gde je i lociran i uhapšen u utorak 5. decembra

Objavljeno:

Ljupčo Palevski Palčo koji je u Turskoj uhapšen po poternici koju je za njim raspisala Severna Makedonija pod sumnjom da je oteo i ubio Vanju (14) i frizera Panča Žeževskog, navodno je godinama imao kancelariju u potkrovlju zgrade u kojoj je devojčica živela sa majkom i mlađom sestrom.

Kako prenose makedonski mediji Palevski je dobro poznavao dedu male Vanje sa kojim je jedno vreme blisko politički sarađivao ali i poslovno.

Navodno je Palevski napravio i zgradu u kojoj je Vanjin deda kupio stan, a u kome je i devojčica stanovala sa majkom i sestrom i iz koje je kobnog 27. novembra oteta i kasnije ubijena.

Vanjin deda je bio direktor carine, a kasnije i savetnik u jednoj kompaniji. Tada je i kupio stan u zgradi koju je napravio Palevski, koji je u potkrovlju iste imao svoje kancelarije, što znači da je veoma dobro poznavao malu Vanju.

Podsetimo Vanja je oteta 27. novembra kada je ujturu krenula u školu. Nju su oteli u ulazu zgrade, a kako je istraga utvrdila Palevski je ubio dva sata kasnije.

Vanja Gorčevska
Vanja Gorčevskafoto: Ministarstvo unutrašnjih poslova Severne Makedonije

Ljupčo Palevski je 30. novembra pobegao prvo u Beograd, a onda preko Bugarske u Tursku gde je i lociran i uhapšen u utorak 5. decembra.

Pored osumnjičenih uhapšen je i Vanjin otac koji je ovoj grupi pomogao u otmici svoje ćerke otkrivajući im kada ona kreće u školu.

Bonus video:

03:55

OSUMNJIČENI ZA UBISTVO MALE VANJE BIĆE ISPORUČEN U NAJKRAĆEM ROKU Novinar iz Turske za Kurir: JEDNA STVAR SVE KOMPLIKUJE

(Espreso/ Kurir/ direkten.mk)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.