ELITNA PROSTITUCIJA NA JADRANU! Mušterije najviše traže Srpkinje, a zarada od 3.000 do 5.000 evra za noć!
Foto: Shutterstock

ispovest prostitutke!

ELITNA PROSTITUCIJA NA JADRANU! Mušterije najviše traže Srpkinje, a zarada od 3.000 do 5.000 evra za noć!

Devojka koja se bavi elitnom prostitucijom i jedan žigolo, opisali su svoj posao do tančina, prisećajući se svih detalja

Objavljeno:

- Volim da se pripremim, da barem otprilike znam čime se bave osobe s kojima ću biti, šta rade, šta vole. Ponekad se zna dogoditi da u ekipi bude čovek sa kojim sam već negde bila, u tom slučaju sve ide lakše jer se znamo - priča dalje brineta...

TUŠIRAO SE usred Zagreba, a razlog je NEVEROVATAN! Nećete verovati svojim očima, a ni ušima! (FOTO)

Brineta otkriva kako je “za izlet” na Kornate dobila 2000 evra, za period od petka popodne do nedjelje ujutro.

Prosečna zarada za vikend aranžman inače je oko 3500 do 4000 evra, ali kad je devojaka više, kao ovaj put, a i radi se o dan i po, dve hiljane evra je, kaže, prihvatljivo.

Cene su na tržištu manje - više standardizovane, seks sa dvojicom je 400 do 500 evra, cela noć u hotelu s jednim muškarcem iznosi minimalno hiljadu evra, sa dvojicom dve hiljade, a dodatne usluge se dižu 150 evra ili čak znatno više za oralni i analni seks, seksualna pomagala, ili vanserijske želje.

foto: Promo

Jednom je, govori, zagrejani klijent tražio da soba bude puna igračaka, voleo je da se vezuje, ali nije prelazio u grubost. Bilo je, kaže, i zahteva koji su prelazili u ozbiljan neukus, na takve stvari nije pristajala.

Vlasnik jedne velike auto - kuće tražio je od nje da mjauče i laje. Prvi put se prepala da je nastran, a onda je, kaže, shvatila da samo voli basne...

Bilo joj je dvadeset godina, rodom je iz malog mesta blizu Šibenika, kad je u Zagreb došla da studira ekonomiju.

Otac joj je mornar, majka medicinska sestra, treće je od petero dece u porodici. Njena priča nije tužna. Dolazi, kaže, iz situirane, tradicionalne i harmonične porodice, i ovo što radi, smatra čistim biznisom.

U sve je ušla slučajno. U Zagrebu je u kafiću upoznala muško društvo, viđala se s njima nekoliko vikenda za redom, jedan od njih posle joj je postao “veza” za poslove.

SKANDAL U HRVATSKOJ: Gradonačelnik isprebijao novinara i gurnuo ga niz stepenice!

Čovek drži teretanu, bavio se svojevremeno profesionalno sportom, gradski dečko, kaže brineta.

- Ne maltretira me, uvek nam sredi vrhunske klijente, većinom biznismene. Kad mi je prvi put predložio da odem s njim i njegovim prijateljima na vikend, nisam bila sigurna želi li samo zabavu ili će mi to i platiti, pa sam ga pitala - smije se brineta.

Iznenadio se, uglavnom se devojke prave naivne, a neke to, zapravo, i jesu, ali one posle i nagrabuse, jer ne znaju da se postave, pa pristaju na svašta.

Jedna je tako otišla s klijentom na put van Hrvatske. Ništa na tom putu nije bilo kako su se dogovorili - ostala je duže od planiranog, a njene usluge koristio je i njegov prijatelj.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.