ELITNA PROSTITUCIJA NA JADRANU! Mušterije najviše traže Srpkinje, a zarada od 3.000 do 5.000 evra za noć!
Foto: Shutterstock

ispovest prostitutke!

ELITNA PROSTITUCIJA NA JADRANU! Mušterije najviše traže Srpkinje, a zarada od 3.000 do 5.000 evra za noć!

Devojka koja se bavi elitnom prostitucijom i jedan žigolo, opisali su svoj posao do tančina, prisećajući se svih detalja

Objavljeno:

- Meni se to ne može dogoditi. Ako mi ne odgovara, ne idem, ili odustajem. Imala sam klijenta koji je prvih nekoliko puta bio zaista ‘clean job’, kako mi kažemo za jednostavno odrađen seks. Čak mi je bio i toliko simpatičan da sam s njim znala da ostanem i nakon seksa da popijem čašu vina u hotelu ili u njegovoj kući. Dolazila sam mu u stan kad je bio sam. Bio je toliko pažljiv da mi je novac stavljao u torbicu dok sam ja u toaletu. Uvijek je ostavio sto evra više. Za lak za kosu, tako je govorio. Ali jednom prilikom sam videla da je strašno nervozan. Seks je bio malo grublji, ali nije mi smetalo. Kad je završio, hteo je još, ali ja sam za dva sata imala dogovoren izlazak u hotel van Splita s kolegicom. Poludeo je, razvikao se, nije me udario, ali je bio vrlo neprijatan, svašta mi je rekao, da ne mogu ja kurva da odlučujem šta ću, da je on taj koji odlučuje, i tako svašta.

foto: Profimedia/PR

Uzela sam novac i otišla. Mesecima se posle izvinjavao, pritiskao moju ‘vezu’ da opet dođem, nudio je svašta, ali više nije bilo tog novca zbog koga bih se vratila. Imam sreću što imam svoj stan, super zarađujem, pred kraj fakulteta sam, radim honorarno knjigovodstvene usluge pa i tu zaradim, jednostavno nisam prisiljena da trpim budalu. Slošilo mi se kad sam ga srela nekoliko meseci nakon toga na Snežnoj kraljici. Zbrisala sam odmah - smeje se brineta.

Uz prostituciju često ide i droga.

Elitna prostitucija: Ski zečice ostvaruju sve snove, a jedan dan sa njima košta 1.500 evra! (FOTO)

- Kad sam tek počela, toliko sam na jahti na Hvaru povukla kokaina da sam po palubi skakala u sandalama dva sata u cugu. Bilo nas je nekoliko devojaka i rečeno nam je da ni u ludilu ne ulazimo na brod u cipelama, dakle, isključivo bose. Stvari smo odložile u sobe. Kako uveče više nisam znala za sebe, pilo se ceo dan, ja sam zaboravila na upozorenje, obula sandale i potpeticama skačući izbola pod. Sutradan, kad su svi došli sebi, vlasnik je toliko poludeo da mi je prvo opalio šamar. Pošla mi je krv iz nosa, danima sam imala masnicu. Onda je pobacao sve cipele, moje i mojih kolegica, u more. Nije nam ništa platio, napravila sam mu štetu u hiljadama evra. Nakon toga sam se opametila i shvatila da moram da odlučim, ili ću se ovim poslom baviti kako treba, ili ću se uništiti - kaže brineta.

- Vikend zabave na jahtama ili u vikendicama su specifične. Meni su naročito draže takozvane ‘gaže’- dođeš, odradiš i odeš. Višednevna druženja su zahtevnija. Sve je uvek puno alkohola, hrane, droge, svira glasna muzika, recimo na brodu se pusti do maksimuma, kako se ne bi čulo šta se radi u sobama u potpalublju, jer bilo je situacija kad su na brodu bile i žene, poslovne partnerke, prijateljice, šta već, one su iz nekog razloga važne organizatoru. Zabavljaju se kao deo ekipe, ali muškarci paze da se pred njima ne izvodi baš svašta. Zanimljivo, one sve shvataju, ali se prave da ne vide. Te kombinacije, kad su i žene deo zabave, najčešće menadžerke ili vlasnice firmi, najgore su. Uglavnom prema nama devojkama imaju viskoko držanje. Bude mi smešno, ne znaju da ja zarađujem duplo više nego one - kaže djevojka.

foto: Thinkstock, ilustracija

- Na takvim mestima se danas sklapaju milionski poslovi, kupuju se političari, svega sam se nagledala. Misle da sam glupa, da ne shvatam da je riječ o državnim firmama, o našem novcu. Neverovatno! - kaže brineta sa jahte.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.