ELITNA PROSTITUCIJA NA JADRANU! Mušterije najviše traže Srpkinje, a zarada od 3.000 do 5.000 evra za noć!
Foto: Shutterstock

ispovest prostitutke!

ELITNA PROSTITUCIJA NA JADRANU! Mušterije najviše traže Srpkinje, a zarada od 3.000 do 5.000 evra za noć!

Devojka koja se bavi elitnom prostitucijom i jedan žigolo, opisali su svoj posao do tančina, prisećajući se svih detalja

Objavljeno:

Prostitutke, kokain i jahte - to je letnja kombinacija u kojoj državni direktori sklapaju milionske poslove, ali policija nikome ništa ne može da dokaže...

Sekretarica predsednika uprave velikog javnog poduzeća, udovica otporna na smene direktora, dogovara vikend aranžman svom šefu.

S momkom, gradskim šmekerom bez mnogo škole, dogovara lokaciju gde će devojke biti pokupljene. Momak se ne cenka. Predsednik uprave je čest klijent, njegovi su poslovni partneri darežljivi, devojke se posle vikenda vrate srećne i zadovoljne, sa dobrom zaradom.

Istovremeno gospođa sekretarica rešava i vikend aranžman direktorovoj supruzi. Ona će sa decom i prijateljicama biti smeštena u butik hotelu u Zadru.

NEBULOZNO! Hrvatska ima više zdravstvenih osiguranika nego stanovnika?!

Suprug će joj se pridružiti nakon što se završe poslovni sastanci na Bavariji 45, vrlo pristojnom jedrenjaku koji je usidren u Sukošanu. Firma poslovne partnere časti dvodnevnom plovidbom na Kornate.

Devojka koja govori o tom izletu i dalje se predstavlja kao studentkinja ekonomije, koja ima oko 26 godina, tamne kose, ne preterano bujnih grudi, ali bujnih očekivanja od mladelačkog života. Uostalom, starije prijateljice su joj uvek govorile da žive život kao na filmu...

Brineta se od svoje dvadesete bavi prostitucijom, imala je, kaže, sreće da “ima dobre klijente”. Mnoge zaglave u paklu droge ili od ruke posesivnog makroa, a često upadnu u kriminalni milje.

Tu se pretvore u večne ljubavnice u zlatnom kavezu. Jedna se devojka, govori brineta, toliko zaljubila u svog sponzora, poznatog zagrebačkog kamatara, da nije mogla da podnese da je ostavi.

Kad je on prekinuo vezu, ona je zakupila nekoliko velikih bilborda na najprometnijim zagrebačkim ulicama i napisala mu “Molim te, vrati se, volim te”. S brinetom sam razgovarala nakon što se vratila sa jahte na kojoj je bio onaj pomenuti “predsednik uprave”.

U Sukošan je nju i tri prijateljice dovezao njegov vozač. Čekao ih je ručak u obližnjem restoranu. Jele su neslani rižoto. Nikad, kaže, ne jedu začinjeno, “ljuta hrana nezgodna je posle za seksualni odnos”. Direktor i partneri stigli su predveče.

Svi su se zajedno ukrcali na brod, kapetan je krenuo put Kornata, brod se usidrio u jednoj od usamljenih uvala, među opustelim ostrvima. Put je, kaže brineta, uvek dovoljno dug, da imaju vremena da se svi upoznaju.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.