Zašto VEDRANA RUDAN žali što nije GURNULA TROJE SVOJE SITNE DECE POD KAMION?
Foto: Fonet

vedrana iskreno

Zašto VEDRANA RUDAN žali što nije GURNULA TROJE SVOJE SITNE DECE POD KAMION?

U samo nekoliko pasusa, ona je rešila da opiše sve svoje muke sa svojim "klincima", a kako kaže kada bi se opet rodila bila bi pametnija.
Objavljeno: 10:24h

Sećam se, bila sam sitna devojčica, ne prekidaj me, SITNA DEVOJČICA, kad si mi rekla da ćeš me baciti pod autobus ako ne prestanem da plačem. Gorko sam plakala jer sam bila željna ljubavi, a bila sam željna ljubavi jer ste ti i tata samo radili i radili, a nona me je čuvala, odrastala sam bez kučeta i mačeta, bez roditelja, istraumirana, sa starom nonom…” “Moja majka je tada imala četrdeset i pet godina…”

Nazvao me sin. Stariji. Bivša žena uporno od njega traži alimentaciju za njihovo dvoje dece, a on joj ne može platiti “harač” jer ima “svoje dete”. “I ono dvoje dece su tvoja deca.” “Stara, znam da su sva ta dj+eca moja, ali ja love nemam.” “Da manje trošiš na glupaču koju si oplodio pa oženio, mlađa je od tebe dvadeset godina, ti si idiot, imao bi za alimentaciju.” “Zapamti, stara, i Christie Lina Lou je tvoja unučica.” “Tvoja druga žena je ludara koja je precenila moj džep. NE DAM LOVU! Odjebi!” “Žena u tvojim godinama morala bi se pristojnije izražavati i pokazivati više ljubavi prema unucima.” Spustio mi je slušalicu. Neko mu je rekao da smo prodali ono gradilište na Krku. Zato ga prvi put čujem nakon deset meseci i devet dana.

foto: Profimedia

Drugi sin mi je peder, zapravo, homoseksualac. Zasad njemu i Tediju, rekla mi je Tedijeva mama, ne pada na pamet da se registruju i usvoje nešto iz Kambodže. DOSTA MI JE! Nazvaću ih, reći ću im da smo prodali onaj teren i pozvati ih u restoran “More”. Poći će s nama na ručak zbog love.

“More” je u centru grada, u blizini najprometnije ulice, nekako ću skupiti snagu i svo troje gurnuti pod jureći kamion. Sudije su danas u Hrvatskoj jeftina roba. Platiću deset hiljda evra, dobiti rad za opšte dobro i spasiti se.

Da se još jedanput rodim…Opet bih rodila. Ja sam ženka. Ali, bila bih lukavija. Pod kamion ili neko drugo teretno vozilo bacila bih svoju sitnu dečicu.

Nema sitne dečice? U pravu ste. Postoje samo budući krupni gadovi.

(Espreso.co.rs / Rudan.info)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.