Zašto VEDRANA RUDAN žali što nije GURNULA TROJE SVOJE SITNE DECE POD KAMION?
Foto: Fonet

vedrana iskreno

Zašto VEDRANA RUDAN žali što nije GURNULA TROJE SVOJE SITNE DECE POD KAMION?

U samo nekoliko pasusa, ona je rešila da opiše sve svoje muke sa svojim "klincima", a kako kaže kada bi se opet rodila bila bi pametnija.
Objavljeno: 10:24h

Vedrana Rudan je uvek spremna da iz svog pera izbaci po neku oštru reč, bilo da je u pitanju politika, religija, ljubav ili deca. Ovog puta na dnevni red su došla deca.

U samo nekoliko pasusa, ona je rešila da opiše sve svoje muke sa svojim "klincima", a kako kaže kada bi se opet rodila bila bi pametnija.

Sigruni smo da i svima vama koji imate veliko/malu decu ovakve situacije nisu strane.

ZAŠTO MINISTAR NIJE U LUDAČKOJ KOŠULJI? Novi tekst Vedrane Rudan je o SFRJ, i oduvao je!

Prenosimo vam novu kolumnu u celini:

I vi imate decu? Jebiga. Odbijaju sisu, deru se danju i noću, seru u gaće u trećoj, imaju pet jedinica, onom Ivanu je vaš ljubimac izbio jedinicu, ne mlečnu, onu drugu…Blago vama, pazite šta vam govorim, BLAGO VAMA!

Imam troje dece. Dva sina i ćerku. Neke žene, okorele lažljivice, svoju decu doživljavaju kao blagoslov, mi ostale kao prokletstvo. Zašto sam rodila? To sebe pitam tri puta dnevno, kad je situacija normalna, a pedeset puta dnevno kad je situacija posebno normalna. Zašto me nakon prvog odlaska u porodilište u vreme kad se o epiduralnoj ništa nije znalo, vrag tamo odveo još dva puta? Pročitala sam, svaka normalna ženka oseća potrebu da se okoti ili kako se to već zove, ali tri puta?! Alo?

Jutros mi je oko sedam na vrata došla ćerka. Dosta joj je svega. Sina i stan ostaviće mužu, ona će se posvetiti karijeri. Zajedno sa prijateljicom otvoriće prodavnicu zdrave hrane. Svet se danas loše hrani, tome treba stati na kraj. Ona je čitav život, ima trideset godina, uložila u dete i brak, gde je bila, nigde, gde ide, nigde…Rekla sam joj, ne kaže se gde idem nego kuda idem, ne možeš dete ostaviti mužu, ni stan, mi smo ga kupili…”Kakve veze ima da li je ‘gde’ ili ‘kuda’, uvek si bila naporna, stan je vaš poklon meni, ja mogu s njim, valjda, da uradim šta hoću. Za početak, živeću s vama.”

foto: Ilustracija, Thinkstock

Rekla sam:”Da smo te želeli ovde bila bi ovde.” “Znam, znala sam otkako sam bila sitno detence…” “Detence ne može biti krupno.” “Mama, meni zaista nije jasno kako je moj otac s tobom izdržao četrdeset godina. Ne upadaj mi u reč. Još kad sam bila sitno detence osećala sam se neželjenim detetom. I tako je ostalo do danas.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.