Jeziva priča i ispovest žene pedofila: "Mislila sam da samo puno voli našu unuku..."
Foto: Shutterstock

svi su ostali u šoku

Jeziva priča i ispovest žene pedofila: "Mislila sam da samo puno voli našu unuku..."

Ipak, baka se sada seća da je unuku, još kao malu curicu, deka često masirao. Mislili su da je to igra i šala. Govorio bi da je devojčica to želela
Objavljeno:

Radio je to punih jedanaest godina preteći joj da o tome ćuti. Dok je bila kod njega na čuvanju, često se budila bez gaćica, otkopčanih pantalona, s užasnim bolovima u stomaku... Obnaženu ju je dirao po celom telu. Zlostavljanje je kulminiralo u njenoj 12. godini, kad ju je silovao. Sumanuti deda nastavio je da se iživljava nad nemoćnom devojčicom sve do njene 17. godine, kad je ona svoju mračnu tajnu ispričala šokiranim roditeljima.

Svoju tragediju opisala je u pismu

"Tata, deda me je silovao", bile su jedine reči nesretne devojčice pre nego što je, prekrivši lice rukama, briznula u plač. Svoju tragediju iscrpno je opisala u pismu koje je šokrilao roditelje, baku, čak i policajce. Pedofil je ubrzo završio iza rešetaka pulskog zatvora. Shrvana baka zlostavljane i silovane unuke kaže da joj je pismo slomilo srce.

- Teško mi je i pomisliti da je užasna priča koju sam pročitala istinita. Ruke su mi drhtale dok sam čitala pismo. Pisalo je svašta, da joj je deka dolazio u sobu kad su ostajali sami te da joj je skidao gaćice, masirajući je po celom telu, i radio “ono”. Šokirala me je ta spoznaja da se ona branila, gurala ormar na vrata, a ništa nismo videli! Ništa više nemam u životu, ljudi okreću glavu od mene, a ni ja ne mogu nikoga da pogledam u oči. Srušio mi se ceo svet, budna sam cele noći, ne usuđujem se da izađem iz kuće, hodam samo pognute glave... A ionako me svi zaobilaze - priča baka nesretne unuke dok joj suze teku niz lice.

Ponavlja da nikad nije primetila ništa čudno u ponašanju svog supruga i unuke. Ipak, baka se sada seća da je unuku, još kao malu curicu, deka često masirao. Mislili su da je to igra i šala. Govorio bi da je devojčica to želela...

(Espreso.co.rs / Express.hr)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.