Jeziva priča i ispovest žene pedofila: "Mislila sam da samo puno voli našu unuku..."
Foto: Shutterstock

svi su ostali u šoku

Jeziva priča i ispovest žene pedofila: "Mislila sam da samo puno voli našu unuku..."

Ipak, baka se sada seća da je unuku, još kao malu curicu, deka često masirao. Mislili su da je to igra i šala. Govorio bi da je devojčica to želela
Objavljeno:

Otac iz pakla, zadarski Fritzl... O ocu iz Zadra koji je godinama zlostavljao svoju porodicu, a najstariju ćerku psihički i seksualno, koja je kao maloletnica zatrudnela s ocem i rodila mu dete jedana je od najgorih priča iz sudske prakse povezane s pedofilijom i incestom.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Batine, vređanje, omalovažavanje i nezamislivo zlostavljanje za decu iz ove višečlane zadarske porodice bile su svakodnevica.

Hrvatima stigla tužba: Žrtve ustaškog režima traže 3.5 milijardi dolara odštete!

Živeli su nekako s tim, a majka je prećutno prelazila preko svega, kako to u većini ovakvih slučajeva i biva. Komšiluku je bio sumnjiv odnos oca i najstarije ćerke od koje se nije odvajao, a reagovali su samo zbog buke koja je bila gotovo svakodnevna pojava u tom stanu.

Policija je pisala prijave zbog narušavanja javnog reda i mira, te zbog porodičnog nasilja, sli nisu shvatili razmere nasilja.

Dublje nisu "zakopali" ni socijalni radnici nakon što je maloletnica iz te porodice rodila dete, a identitet oca ostao nepoznat. Sve to godinama se događalo u stambenoj zgradi i napučenom gradskom kvartu. Slučajevi seksualnog zlostavljanja u porodici u Hrvatskoj imaju svoju surovu istoriju. Express donosi nekoliko priča koje su potresle cijelu Hrvatsku.

foto: Shutterstock

Iživljavao se na unuci koja je imala pet godina

- Pedofilom ga zovu svi. Komšije, robijaši u Lepoglavi, i to mi je najgore. Bolestan je i mislim da neće izdržati do kraja i da živ neće izaći iz zatvora. A svejedno se nadam da će ga pomilovati. Opet, ako se vrati, neće mu biti lako da komšijama pogleda u oči - priča i plače 70-godišnja žena, supruga 75-godišnjeg pedofila koji je zbog seksualnog zlostavljanja svoje maloletne unuke osuđen na osam godina zatvora.

Jedan je od retkih pedofila u Hrvatskoj kojem su veštaci psihijatri dijagnostifikovali pedofiliju jer se i pre pedeset godina seksualno iživljavao na svojoj unuci, kad je imala samo pet godina. Pomahnitali deda je, stoji u presudi, u svom stanu u središtu istarskoga grada, počeo sa sumanutim zadovoljavanjem svoje polne pohote kad je njegova unuka imala samo šest godina.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.