"TA GA JE SIGURNO..": Otac tinejdžera osumnjičenog za Sašino ubistvo OGOLIO DUŠU, očajni čovek NE MOŽE DA DOĐE SEBI
Tinejdžer osumnjičen za ubistvo Saše K. u Doboju, Foto: Printscreen/ Facebook

grca u suzama

"TA GA JE SIGURNO..": Otac tinejdžera osumnjičenog za Sašino ubistvo OGOLIO DUŠU, očajni čovek NE MOŽE DA DOĐE SEBI

Mali je radio u Sloveniji, radio je u Nemačkoj, imao je odlične pare. Došao je pre nekih deset dana iz Nemačke, on je radio kao varilac i monter, imao je satnicu 100 evra, priča Draženov otac dok su mu oči pune suza

Objavljeno: 13:37h

Otac Dražena L. (19), tinejdžera koji se sumnjiči da je sa Andreom K. (32) ubio njenog supruga Sašu Kulišića i telo ostavio u šumi, ne zna šta će od tuge i bola, rekao je za Telegraf.

Dok grca u suzama, ekipu Telegrafa je dočekao na kapiji kuće u kojoj je Dražen odrastao, u jednom malom mestu nadomak Doboja.

"Ne znam šta se desilo, ne znam kako, ništa mi nije jasno", govori nam otac osumnjičenog Dražena, apelujući da mu ime ne objavljujemo i kuću ne slikamo, jer od bola i straha ne zna šta bi od sebe.

Svedoči da mu je Dražen najmlađi od četvoro dece, da ne zna šta je pošlo po zlu i ne ume da objasni kako je moguće da je njegov sin osumnjičen za tako jeziv zločin.

Govori nam da je jako lošeg zdravlja, težak dijabetičar koji je bio i u komi. Uprkos svemu, uvek se, kako kaže, trudi da njegov sin sve ima.

Tvrdi i da je sam Dražen bio vredan, te da je nedavno došao iz inostranstva, gde je, kaže, radio za dobre pare.

"Mali je radio u Sloveniji, radio je u Nemačkoj, imao je odlične pare. Došao je pre nekih deset dana iz Nemačke, on je radio kao varilac i monter, imao je satnicu 100 evra… Ovo nije nikako moglo biti zbog para", govori nam plačnim glasom Draženov otac, koji i dalje ne zna kako je njegov sin upleten u svirepo ubistvo Kulišića.

"Ta ga je sigurno smotala…", govori otac dok grca i jeca.

Dok odmahuje glavom nepovezano priča i pita sam sebe šta se dogodilo.

Tinejdžer osumnjičen za ubistvo Saše K.
Tinejdžer osumnjičen za ubistvo Saše K. foto: Printscreen/ Facebook

"On je bio vredan, radan. Radio je tu kod komšije na pumpi. Evo ga komšija, potvrdiće sve", govori nam Draženov otac u trenutku dok prilazi komšija i samo klima glavom ne dozvoljavajući da ga snimimo.

Za to vreme otac plačnim glasom prebira po glavi gde je sve pošlo po zlu.

"Malom sam i auto dao, hteo sam i drugi na njega da prebacim. Sve sam mu dao, sve je imao, nije mi jasno otkud ovo, kako ovo! Imao je dobar posao i pare, trebalo je opet sad da završi papire da radi u Nemačkoj", govorio je vidno potreseni otac u bradu ponavljajući "kako li ga je smotala, ona ga je smotala".

Podsetimo, Sašino telo pronađeno je 30. januara u šumi u blizini izletišta Preslica. Ruke i noge su mu bile vezane, a oči i usta oblepljeni selotejp trakom. Izvučen je iz kreveta i doveden tu. Kako je ranije saopšteno iz policije, veruje se da je Sašina supruga Andrea, sa Draženom kobne noći upala u sobu gde je Saša spavao.

Tako ga je, kako se veruje, Dražen udario, te su Sašu vezali i spakovali u gepek iznajmljenog automobila, a potom su za dva vozila otišli u šumu.

Tamo je, kako se sumnja, Andrea sa tri uboda nožem ispod grudi presudila Saši.

Ubijeni Saša K.
Ubijeni Saša K. foto: Printscreen/Facebook

Ona i Dražen su potom, kako prvi podaci iz istrage pokazuju, otišli za Banjaluku, gde su dan ranije iznajmili stan na dan. U Banjaluci su vratili automobil koji su prethodno uzeli od rent-a-cara, a Dražen je onda krenuo za Doboj gde je pronađen i uhapšen. Andrea je uhapšena iste večeri u Banjaluci, nedaleko od stana gde se skrivala.

U sredu je privedena i jedna maloletna osoba, kako nezvanično saznajemo, Sašina ćerka, koja se sumnjiči da je pomogla u izvršenju zločina. Navodno je devojčica ocu stavljala lekove u piće da ga omami.

Napomena: Tekst je preuzet sa portala Telegraf. rs uz dozvolu uredništva.

Bonus video:

01:10

KO SU PROFLAJERI I DA LI MOGU SPREČITI UBISTVO?

(Espreso/ Telegraf/ Milan Prelić/ Prenela: T.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.