OVDE JE PRONAĐENO SAŠINO ISKASAPLJENO TELO: Bio je vezan za drvo, a usta i oči su mu bile OBLEPLJENE TRAKOM (VIDEO)
Mesto na kom je ubijen Saša K., Foto: Printscreen/Instagram/ttamaricaa9/Facebook/Atv Banja Luka

HOROR KOD KOMŠIJA

OVDE JE PRONAĐENO SAŠINO ISKASAPLJENO TELO: Bio je vezan za drvo, a usta i oči su mu bile OBLEPLJENE TRAKOM (VIDEO)

Načelnik PU Doboj Slobodan Radinković otkrio je na konferenciji za medije da je žrtva pre zločina najverovatnije bila omamljena

Objavljeno: 14:24h

Telo Saše K., za čije ubistvo su osumnjičeni njegova supruga A. K. (33) i tinejdžer L. D. (19) koji su bili u ljubavnoj vezi, pronađeno je u šumi, nedaleko od izletišta Preslica kod Doboja.

Njegovo telo je pronađeno vezano za drvo. Usta i oči bili su mu oblepljeni selotejp trakom, dok je telo bilo doslovno iskasapljeno.

Policija je dolaskom na mesto zločina zatekla pse koji su lizali krv ubijenog Saše K.

Načelnik PU Doboj Slobodan Radinković otkrio je na konferenciji za medije da je žrtva pre zločina najverovatnije bila omamljena.

- Po svemu sudeći osumnjičeni je napadnut u krevetu u svojoj kući u ulici Miloša Obilića oko 1.15 časova. Sumnjamo da mu je u vodu i limunadu sipana određena vrsta lekova da bi se što više onesposobio i da ne bi mogao pružati otpor. Radiće se toksikološko veštačenje kako bi se utvrdilo o čemu se radi. Sumnjamo da mu je D. L. zadao udarac šakom, nakon čega su ga vezali selotejp trakom i konopcem i ubacili u prtljažnik vozila koji su iznajmili u Banjaluci - rekao je Radinković.

On je naglasio da je žrtva nakon toga prevezena u šumu tako što je D. L. s jednim vozilom išao ispred, a A. K. ga je pratila sa vozilom u kojem je bila žrtva. Odvezli su ga nedaleko od izletišta Preslica gdje je ubijen sa tri uboda nožem u predelu rebara i stomaka, koje mu je nanela A.K.

- Telo je zatečeno vezano. Ruke i noge su bile vezane. I to ruke špagom na leđima, a preko očiju i usta je bila zalepljena selotejp traka - rekao je Radinković.

On je pojasnio da je istraga pokrenuta nakon što je kuma osumnjičene A. K. oko 11 časova prijavila policiji da su A. K. i njen suprug S. K. nestali, te da su na krevetu vidljivi tragovi krvi.

- Policijski službenici su izašli na lice mjesta. Izvršili smo uviđaj misleći da se se radi o nasilju u porodici. U kući su ostale dve maloletne ćerke, a zbog tih tragova o svemu je obavešten Centar za socijalni rad koji je zbrinuo decu - rekao je Radinković.

Prema njegovim rečima građani su u 13.50 časova prijavili policiji da je u Preslici pronađeno telo, koje je ubrzo identifikovano.

- Krenuli smo sa preduzimanjem mera i radnji na rasvetljavanju ubistva i došli do saznanja o osobama koje se mogu dovesti u vezu sa tim krivičnim delom. Odmah smo krenuli u potragu i muškarac D. L. (19) je identifikovan i uhapšen - ističe Radinković.

Pojašnjava da je na osnovu dobijenih podataka utvrđeno je da se supruga ubijenog nalazi u Banjaluci, gde su je locirali i uhapsili policijski službenici PU Banjaluka. Tamo je, kako navodi, otišla iznajmljenim automobilom "pežo".

- Izvršen je pretres na dve lokacije, stana u Banjaluci koje su osumnjičeni iznajmili i Petrovu odakle je osumnjičeni D.L., kao i pretres četiri automobila. Kriminalistička obrada je i dalje u toku, a osumnjičeni će biti sprovedeni u Okružno javno tužilaštvo u Doboju - rekao je Radinković.

Naglasio je da su osumnjičeni još 27. januara vozilo osumnjičene A.K. odvezli u Banjaluku, gdje su iznajmili drugo vozilo kojim su se vratili u Doboj. I u Doboju su iznajmili još jedno vozilo, a u Banjaluci stan na dan.

Bonus video:

01:10

KO SU PROFLAJERI I DA LI MOGU SPREČITI UBISTVO?

(Espreso/ATV Banja Luka/Prenela: T.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.