OVO JE TINEJDŽER LJUBAVNIK KOJI JE UBIO SAŠU SA NJEGOVOM SUPRUGOM: Ono što su mu uradili je MONSTRUOZNO (FOTO)
D. L., Foto: Printscreen/ Facebook

monstuozno

OVO JE TINEJDŽER LJUBAVNIK KOJI JE UBIO SAŠU SA NJEGOVOM SUPRUGOM: Ono što su mu uradili je MONSTRUOZNO (FOTO)

Policija je saopštila da je tinejdžer počinio o monstruozni zločin čiji je motiv bila ljubomora i njegova ljubavna veza sa žrtvinom surpugom

Objavljeno: 14:43h

Svirepo ubistvo Saše K. iz Doboja je ceo šokiralo ceo region, a stravičan zločin je počinila njegova supruga A.K. (32) zajedno sa svojim ljubavnikom D.L. (19) koji je iz istog grada.

Policija je saopštila da je tinejdžer počinio o monstruozni zločin čiji je motiv bila ljubomora i njegova ljubavna veza sa žrtvinom surpugom.

Saša K. (45) je u Doboju bio uspešan u trgovini automobilima. U poslednje vreme ušao je i u poslove za rentiranjem vozila, a samo je u mladosti bio u sukobu sa zakonom.

Načelnik PU Doboj Slobodan Radinković otkrio je na konferenciji za medije da je žrtva pre zločina najverovatnije bila omamljena.

Mladić (19) koji je počinio svirepi zločin
Mladić (19) koji je počinio svirepi zločin foto: Printscreen/ Facebook

"Po svemu sudeći osumnjičeni je napadnut u krevetu u svojoj kući u ulici Miloša Obilića oko 1.15 časova. Sumnjamo da mu je u vodu i limunadu sipana određena vrsta lekova da bi se što više onesposobio i da ne bi mogao pružati otpor. Radiće se toksikološko veštačenje kako bi se utvrdilo o čemu se radi. Sumnjamo da mu je D.L. zadao udarac šakom, nakon čega su ga vezali selotejp trakom i konopcem i ubacili u prtljažnik vozila koji su iznajmili u Banjaluci", rekao je Radinković.

On je naglasio da je žrtva nakon toga prevezena u šumu tako što je D.L. s jednim vozilom išao ispred, a A.K. ga je pratila sa vozilom u kojem je bila žrtva. Odvezli su ga nedaleko od izletišta Preslica gde je ubijen sa tri uboda nožem u predelu rebara i stomaka, koje mu je nanela A.K.

Ubijeni Saša K.
Ubijeni Saša K. foto: Printscreen/Facebook

Istraga je pokrenuta nakon što je kuma od osumnjičene A.K. oko 11 časova prijavila policiji da su A.K. i njen suprug S.K. nestali, te da su na krevetu vidljivi tragovi krvi.

"Izvršili smo uviđaj misleći da se se radi o nasilju u porodici. U kući su ostale dve maloletne ćerke, a zbog tih tragova o svemu je obavešten Centar za socijalni rad koji je zbrinuo decu", rekao je Radinković.

Veruje se da je motiv ljubavna veza između A. K. i L. D.

U ovom trenutku se vrši istraga da li je bilo saučesnika.

Bonus video:

01:10

KO SU PROFLAJERI I DA LI MOGU SPREČITI UBISTVO?

(Espreso/ T.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.