DOBAR DAN, BAGRO BALIJSKA, ČETNIČKA I USTAŠKA: Zbog vas je moja ćerka pokušala da se ubije!
Foto: Facebook/Ika Ferrer Gotić

jeziva priča

DOBAR DAN, BAGRO BALIJSKA, ČETNIČKA I USTAŠKA: Zbog vas je moja ćerka pokušala da se ubije!

Godinama je njena ćerka trpela nasilje u školi samo zato što je drugačija, a nastavnici i direktor su sve objasnili kao "dečija" posla
Objavljeno: 13:36h

Pitam vas, s obzirom da nemate hrabrosti to činiti imenom i prezimenom, jer ste kukavice prvog ranga, zašto odgajate svoju decu da vam budu ista ta bagra bez imalo dostojanstva? Zar ste toliko neuki da ne uvidjate da to što činite nekoga može koštati života? Zar je moguće da takve gliste kao vi gmižu po ovom bosanskom tlu? Vi i vaši izrodi koje zovete decom, a koja su odraz vas gmizavaca i van vašeg cirkusa kojeg nazivate domom?

Nećete uzeti moju porodicu, nećete dirati moju decu. Ja ću se boriti, a vi nastavite tako. Vi ste samo odraz vašeg neuspeha, nezadovoljstva, jada, nevaspitanje.

Hajde, pišite, trošite svoje vreme, i kao što moj prijatelj Tomislav Cvitanusic kaže: "Zato ste vi dole, a mi gore. I vi nikada nećete biti mi! Samo zato što niste shvatili svrhu vašeg jadnog postojanja."

Ja bih se stidela da sam na vašem mestu, ili u najboljem slučaju da sam tako nisko pala kao što ste vi, konopac i prva vrba. Nema tu rehabilitacije - napisala je voditeljka.

foto: Printscreen/Facebook/Ika Ferrer Gotić

(Espreso.co.rs)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.