DOBAR DAN, BAGRO BALIJSKA, ČETNIČKA I USTAŠKA: Zbog vas je moja ćerka pokušala da se ubije!
Foto: Facebook/Ika Ferrer Gotić

jeziva priča

DOBAR DAN, BAGRO BALIJSKA, ČETNIČKA I USTAŠKA: Zbog vas je moja ćerka pokušala da se ubije!

Godinama je njena ćerka trpela nasilje u školi samo zato što je drugačija, a nastavnici i direktor su sve objasnili kao "dečija" posla
Objavljeno: 13:36h

Ika Ferrer Gotić, poznata novinarka BHRT-a, objavila je sinoć kasno uveče status na Fejsbuku u kojem navodi da je njena ćerka od 11 godina pokušala da se ubije.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Vest o tome se brzo proširila internetom i zaprepastila ceo Balkan, a njen status vam prenosimo u celini:

Dečak (10) pronađen mrtav samo 7 km od svoje kuće: Jeziva tragedija uzdrmala Bosnu! - Zdravo, bagro bošnjačka, srpska i hrvatska! Zdravo, balije, četnici i ustaše! Zdravo, mrzitelji, hajvani, besposleni i retardi! Ili kako god se volite nazivati samo kako biste izbegli nazivati se "ljudima", "gradjanima", "sunarodnicima". Zdravo vama kojima su anarhija i bezakonje štit i zdravo vama koji mislite da ste najpametniji, a niste se makli milimetar s mesta.

Ovo je Sacha. Ima 11 godina. Inače, moja ćerka. Da, ta o kojoj ste godinama slušali u medijima. Devojčica kojoj su prvi dan škole, te neke 2011. godine, nanosili telesne povrede jer ima drugačiju boju kože, jer je lepo vaspitana i jer je moja ćerka. Moja, one o kojoj ništa ne znate, a trošite vreme nagadjajući. Sacha. Dete koje je svakodnevno trpelo teške verbalne napade. Dete kojem ni uprava škole nije pomogla jer je to sve bilo 'dečije'. I tako to traje šest punih godina.

Upravo ta Sacha je u četvrtak pokušala da izvrši samoubistvo.

Počeli slušati? Imam vašu pažnju? Možda i imam, jer se nadam da ne spavate sada kada ste ubili malog Mahira Rakovca, pa kada ste Dubravka Lovrenovića u roku dve godine strpali pod zemlju, a sada Alisu Mahmutović šaljete na ispraćaj. Vi, društvo zadnjeg reda, počinili ste etničko čišćenje.

Pokušavate isto s mojom porodicom? Kada kažem 'vi', mislim na vas, bagro neobrazovana, koja piše po forumima javno bez cenzure, a onda to naša deca čitaju i za razliku od nas odraslih koji to i ne čitaju ili to smatraju odlikom neukih, misle da takvi komentari zaista nešto i znače.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.