DIMITROV TROFEJ ČEKA 6 GODINA, ALI JE LEPOTICE SAMO NIZAO: Glumica BOMBA ga ostavila zbog love ili zbog druge? FOTO
Madalina Genea, Foto: Profimedia

bugarski kazanova

DIMITROV TROFEJ ČEKA 6 GODINA, ALI JE LEPOTICE SAMO NIZAO: Glumica BOMBA ga ostavila zbog love ili zbog druge? FOTO

Dimitrov se posle raskida razigrao, ali već od ponedeljka sledi pauza od tenisa...

Objavljeno: 14:59h

Grigor Dimitrov je najbolji tenis u karijeri igrao 2017. godine kada je bio treći teniser sveta i osvojio ATP finale i niko nije očekivao renesansu Bugarina šest godina kasnije.

Međutim, odličnim partijama, naročito u završnici sezone, vratio se u Top 15 i ove nedelje ima priliku da osvoji prvi turnir od te 2017. i to masters u Parizu, a protivnik mu je dobar prijatelj Novak Đoković.

Grigor je uoči meča rekao da je svestan da je propustio mnogo prilika da ima mnogo bogatiju karijeru s obzirom na raskošan talenat, ali da mu tenis sada sve više znači iako ima već 32 i po godine.

Iako su Dimitrova od juniroskih dana poredili sa Rodžerom Federerom zbog slične građe i prelepog jednoručnog bekhenda (zvali ga "Bejbi Fed"), ali i čitavog stila igre, Bugarinu je nedostajala mentalna snaga naročito u duelima sa Federerom, Đokovićem i Rafaelom Nadalom protiv kojih ima skor 3-33.

Grigor Dimitrov
foto: EPA/Yoan Valat

Ali, što nije ostvario pun potencijal sigurno je pomogao i stil života van tenisa jer je mnogo više "trofeja" osvajao u ljubavi. Pročuo se kao zavodnik velikih lepotica a najčuvenije su njegove veze sa koleginicom Marijom Šarapovom od 2012. do 2015, pa sa pevačicom Nikol Šerzinger, od 2015. do 2019. godine.

Zato se niko nije začudio kada je bugarski Kazanova smuvao Madalinu Geneu (36), rumunsku glumicu i manekenku koju mnogi smatraju za najlepšu ženu na svetu. Geneu su neretko poredili sa Sofijom Loren koju je i glumila u filmu "Kuća Gući".

1 / 6 Foto: Profimedia

I Madalina ima kolekciju poznatih faca među bivšim momcima - glumci Džerard Batler i Leonardo Di Kaprio, zatim fudbaleri Marko Borijelo i Nikolo Zaniolo.

Kao što je uradio sa Šarapovom na mastersu u Madridu 2013. kada je jedini put pobedio Novaka Đokovića, Dimitrov je i vezu sa Geneom potvrdio posle meča sa Noletom, ali ovog puta poraza u Rimu maja ove godine.

1 / 6 Foto: Profimedia

Grigor je na Instagram storiju podelio sliku sa večere u restoranu na kojoj je označio Madalinu, a ona je uzvratila rečenicom "Isto mesto, godinu dana kasnije" čime je potvrdila da se zabavljaju već godinu dana.

Međutim, ljubav Bugarina i Rumunke nije potrajala ni punih šest meseci nakon toga.

1 / 8 Foto: instagram/officialmadalinaghenea

Da stvari ne štimaju bilo je jasno kad su sredinom oktobra izbrisali sve zajedničke fotografije s Instagrama. Njih dvoje nisu precizirali razloge raskida, ali zato svetski mediji imaju različite teorije.

Tako jedni tvrde da je Madalina tražila od svog dečka 500.000 evra za pokretanje svog modnog biznisa, što je on odbio, a to je bila kap koja je prelila čašu. Drugi navode da je lepotica uhvatila Dimitrova s drugom ženom, kao što je uradio Nikol Šerzinger.

Nagađanjima nije pomoglo ni njihovo "prepucavanje" na Instagramu. Najpre je Dimitrov napisao na mrežama "Lojalnost se ne može kupiti novcem", a Genea mu nije ostala dužna već je odgovorila "Odustajanje od privremene zabave zbog izgradnje trajne stabilnosti nije gubitak."

Bilo kako bilo, Dimitrov se posle raskida razigrao, ali već od ponedeljka sledi pauza od tenisa...

Ispod pogledajte još slika zanosne Madaline:

Bonus video:

00:05

Novak na meču u Parizu

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.