Ej momci u plavom, imam lošu vest, pozitivan biću ja na alkotest! Ovi igrači Zvezde i Partizana su hapšeni pijani! (MEME)
Foto: Fonet

Rizikuju svoj i tuđe živote

Ej momci u plavom, imam lošu vest, pozitivan biću ja na alkotest! Ovi igrači Zvezde i Partizana su hapšeni pijani! (MEME)

Policija ih je hvatala, oni su bili bahati i bezobrazni, ali se uvek završavalo isto
Objavljeno:

5. JAKA BLAŽIĆ

foto: Dado Đilas

Bivši košarkaš Crvene zvezde je u oktobru 2014. godine izazvao udes u centru Beograda kada je udario u taksi vozilo. Njemu je tada pronađeno više od dozvoljenih 0,5 promila alkohola u krvi.

6. RATKO VARDA

foto: Saša Pavlić Koky

Samo koji mesec nakon Blažića, i njegov kolega sa košarkaškog terena, bivši igrač brojnih evropskih i svetskih klubova, zaustavljen je na Novom Beogradu sa 2 promila alkohola u krvi. Bio je izuzetno agresivan, vikao je i spreman na tuču i pretio je policiji, nakon čega je uhapšen i priveden u stanicu.

7. MILAN MRVA JOVANOVIĆ

foto: Saša Pavlić Koky

Bivši crnogorski reprezentativac je svoj boravak u Crvenoj zvezdi okončao na pripremama u Antaliji kada se napio u hotelskom baru. Ipak, to nije jedini njegov incident u pijanom stanju.

U aprilu 2013. godine je priveden i protiv njega je podignuta krivična prijava zbog napada na službeno lice, nakon što je policija izašla da interveniše kada je pijan razbio staklo na automobilu supruge košarkaša Vuka Radivojevića, ispred kafane koju drži Danilo Ikodinović na Novom Beogradu. Takođe je godinu dana ranije izazvao udes u centru Beograda prilikom vožnje u pijanom stanju.

VAŽNO: Ne zaboravite, da nikada ukoliko konzumirate alkohol ne sednete za volan, ili upravljate bilo kojim drugim prevoznim sredstvom!

BONUS VIDEO: Pogledajte i pročitajte intervju s Vladom Đurovićem!

(Espreso.co.rs)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.