Ej momci u plavom, imam lošu vest, pozitivan biću ja na alkotest! Ovi igrači Zvezde i Partizana su hapšeni pijani! (MEME)
Foto: Fonet

Rizikuju svoj i tuđe živote

Ej momci u plavom, imam lošu vest, pozitivan biću ja na alkotest! Ovi igrači Zvezde i Partizana su hapšeni pijani! (MEME)

Policija ih je hvatala, oni su bili bahati i bezobrazni, ali se uvek završavalo isto
Objavljeno:

2. SEDRIK GOGUA

Partizan: Istina je! Gogua je uhapšen! Svašta će biti!

foto: Fonet/aleksandar Koković

Pre njega javnost je danima brujala o incidentu sada već bivšeg fudbalera Partizana, Sedrika Gogue. On je u oktobru prošle godine uhapšen zbog vožnje u pijanom stanju na ulicama Beograda. Izmereno mu je 1,2 promila alkohola u krvi i završio je na trežnjenju u stanici. Nakon toga je ekspresno završio svoj boravak u Humskoj, iako su velike nade polagali u njega.

3. MATEJA KEŽMAN

foto: Profimedia

Bivši reprezentativac i as Partizana, Čelsija, Atletiko Madrida i PSV-a je takođe uhvaćen u vožnji u pijanom stanju, ali nakon što je završio karijeru. Njega je u septembru 2016. godine zaustavila policija i našla 1,3 promila alkohola u krvi i proveo je osam sati na treženjenju u policijskoj stanici.

4. NENAD KRSTIĆ

foto: Dado Đilas

Bivši kapiten košarkaške reprezentacije je tokom oporavka od povrede prošle godine dok je bio član Efesa, u Istanbulu ostao bez vozačke dozvole, a razlog je upravo vožnja pod dejstvom alkohola. On se tada čak svađao sa turskim paparacima i bio spreman na fizički obračun.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.