Ej momci u plavom, imam lošu vest, pozitivan biću ja na alkotest! Ovi igrači Zvezde i Partizana su hapšeni pijani! (MEME)
Foto: Fonet

Rizikuju svoj i tuđe živote

Ej momci u plavom, imam lošu vest, pozitivan biću ja na alkotest! Ovi igrači Zvezde i Partizana su hapšeni pijani! (MEME)

Policija ih je hvatala, oni su bili bahati i bezobrazni, ali se uvek završavalo isto
Objavljeno:

Sportistima u Srbiji uživanje u alkoholu uopšte nije strano, nekima malo manje, a nekima mnogo mnogo više, ali uvek je bilo među njima onih koji su umeli čitavu noć pre utakmice da sede u kafani i da cirkaju.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Zvezda je imala još davno Žiku Jevtića, Srbu Stamenkovića, Zorana Riznića, a Partizan Čavu Dimitrijevića.

Ipak, mnogi od njih kada "crvcnu" više nego što bi trebalo nisu sedali za volan, a još manje su hapšeni u pijanom stanju.

foto: Nebojša Mandić

Za razliku od njih, ovi današnji ili doskorašnji asovi, bivši i nekadašnji članovi Partizana i Crvene zvezde, sve češće dozvoljavaju sebi da posle dobrog provoda začinjenog alkoholom sednu u automobili i onda ili "divljaju" na ulicama ili ih jednostavno u rutinskoj kontroli policija uhvati sa većom nego dozvoljenom količinom alkohola u krvi, idu na trežnjenje u stanicu, a neretko u tim prilikama izazivaju i incidente.

1. ALEKSANDAR STANKOVIĆ

Golman Zvezde pijan prvo umalo pregazio policajca, pa se zakucao u sestru čelnika Partizana?!

foto: fkcrvenazvezda.com

Najsvežiji primer je mladi golman Crvene zvezde koji će uskoro napuniti 19 godina, a koji je pre nekoliko dana napravio pravi haos u Beogradu. Njegova luda vožnja počela je na zemunskom putu, potom je umalo udario patrolu na mostu Gazela, pa zamalo zgazio policajca na Autokomandi, da bi se onda zakucao u kolonu vozila u kojoj je bila između ostalih i sestra direktora Partizana, Miloša Vazure.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.