Mala hala Kombank arene konačno u funkciji! Gradonačelnik Beograda u poseti Arene! (FOTO)
Foto: Promo

SVE KAKO TREBA

Mala hala Kombank arene konačno u funkciji! Gradonačelnik Beograda u poseti Arene! (FOTO)

Siniša Mali je istakao da je ostalo još samo sedam dana do početka najveće sportske manifestacije u gradu u ovoj godini, a to je Evropsko prvenstvo u atletici u dvorani
Objavljeno:

Nikola Nikodijević je istakao da je Beograd postao lider u organizaciji

sportskih takmičenja u regionu i čitavoj Evropi, kao i da je ovo prvenstvo jedno u nizu takmičenja koja se organizuju u našem glavnom gradu.

- Mala dvorana u Kombank areni nikada nije stavljena u funkciju i sada je po

prvi put funkcionalna. Na taj način povećavamo kapacitet za bavljenje sportom dece u Beogradu. Ima 1.800 kvadratnih metara, u nju mogu stati tri košarkaška terena, dva teniska terena – rekao je Nikodijević.

foto: Promo

On je najavio da nas u budućnosti čeka Final four u basketu, a kako je rekao, Grad Beograd očekuje tender za novo ime naše dvorane.

- Očekujemo, s obzirom na veliki broj manifestacija, da će u 2018. godini Arena po prvi put biti i rentabilna. Povećanjem kapaciteta i sa novim sponzorom moći će da izdržava samu sebe. Time ćemo još jedno gradsko preduzeće „staviti na noge” – istakao je predsednik beogradskog parlamenta.

Događaju su prisustvovali i Veselin Jevrosimović, predsednik Atletskog saveza

Srbije, Slobodan Branković, generalni sekretar Atletskog saveza Srbije i direktor preduzeća „Atletika 2017”, Đorđe Milutinović, direktor Kombank arene, Slavko Gak, v.d. sekretara za sport i omladinu, i Dragoljub Kočović, v.d. podsekretara za sport i omladinu.

(Espreso.co.rs)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.