Mala hala Kombank arene konačno u funkciji! Gradonačelnik Beograda u poseti Arene! (FOTO)
Foto: Promo

SVE KAKO TREBA

Mala hala Kombank arene konačno u funkciji! Gradonačelnik Beograda u poseti Arene! (FOTO)

Siniša Mali je istakao da je ostalo još samo sedam dana do početka najveće sportske manifestacije u gradu u ovoj godini, a to je Evropsko prvenstvo u atletici u dvorani
Objavljeno:

Gradonačelnik Beograda Siniša Mali i predsednik Skupštine grada Nikola

Nikodijević obišli su Kombank arenu, veliku salu, gde se vrše pripreme za Evropskoprvenstvu u atletici u dvorani koje će se održati od 3. do 5. maja, a potom i malu salučija je rekonstrukcija upravo završena.

Siniša Mali je istakao da je ostalo još samo sedam dana do početka najveće

sportske manifestacije u gradu u ovoj godini, a to je Evropsko prvenstvo u atletici u dvorani.

- Kombank arena je potpuno spremna, napravili smo malo čudo, atletsku stazu natri i po metra iznad zemlje gde je prošle godine bio bazen. Pokazujemo da i najteže zadatke možemo da uradimo i da ispunimo sva obećanja koja smo dali. Beograd će biti domaćin više od 800 atletičara, a očekujemo i hiljade ljudi iz inostranstva, kao i cele Srbije. To je sjajna prilika za promociju Beograda i sporta, i očekujem da ćemo biti odlični domaćin – rekao je Siniša Mali.

foto: Promo

On je posebno ponosan na izgled male hale koja deset godina nije bila u funkciji, a sada je ovde stvorena prilika za mlade da ovde treniraju i postanu novi šampioni.

- Nakon ovog velikog takmičenja halu dajemo na korišćenje malim sportovima u Beogradu, klincima i klincezama Novog Beograda i celog grada – rekao je gradonačelnikkoji je pozvao građane iz Beograda, Srbije i regiona da posete ovu manifestaciju i dauživaju sa najboljim atletičarima Evrope.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.