Heroj nacije izazvao TEKTONSKI POREMEĆAJ izjavama o Vujoševiću i vrednostima u Srbiji! (FOTO)
Foto: Printscreen/youtube/limoges

bez dlake na jeziku!

Heroj nacije izazvao TEKTONSKI POREMEĆAJ izjavama o Vujoševiću i vrednostima u Srbiji! (FOTO)

– Zašto bih menjao svoju Svetlanu, kada sam sve pronašao u njoj? I kakve veze ima što smo pola života zajedno? Još od leta posle završetka XI gimnazije, kada smo ostali u šoku čuvši da smo oboje išli u školu, a zbog različitih smena nismo se nikada sreli za te četiri godine. Nama tradicionalnog vaspitanja zdrava i složna porodica je najčvršći oslonac i nepresušni izvor sreće, vredan svake žrtve
Objavljeno: 19:29h

- Nemaju ni trenere spremne da se bave njihovim ličnostima, voljne i sposobne da ih nauče još po nečemu pored tehnike i taktike. Kamo sreće da je više Duška Vujoševića u srpskom sportu. Mogu ljudi da misle šta hoće o njegovom liku i delu, i meni kao partizanovcu neki Duletovi stavovi zvuče ekstremno, ali niko mu ne može osporiti jak i pravilan pedagoški uticaj na momke koje vodi. Nedostaju nam tipovi kao on i njihovo „Gde si sine krenuo, s cvetom u kosi?“ dečacima sluđenih posle par menadžerskih poziva, nekoliko novinskih tekstova o njima i prvog „tipovanja“ atraktivne devojčice.

foto: Dragan Kadić

NAJBRUTALNIJE TUČE NAVIJAČA U 2016. GODINI! Delije i Grobari su pravili haos, ali Turci... (VIDEO)

- Ja sam imao dva oca. Rođenog Borivoja i trenera Nenada Manojlovića. Svaki na svoj način i u svom domenu učinili su da ispadnem ovakav. Doživotno hvala obojici - rekla je legenda..

(Espreso.co.rs/Volimpartizan.rs)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.