Heroj nacije izazvao TEKTONSKI POREMEĆAJ izjavama o Vujoševiću i vrednostima u Srbiji! (FOTO)
Foto: Printscreen/youtube/limoges

bez dlake na jeziku!

Heroj nacije izazvao TEKTONSKI POREMEĆAJ izjavama o Vujoševiću i vrednostima u Srbiji! (FOTO)

– Zašto bih menjao svoju Svetlanu, kada sam sve pronašao u njoj? I kakve veze ima što smo pola života zajedno? Još od leta posle završetka XI gimnazije, kada smo ostali u šoku čuvši da smo oboje išli u školu, a zbog različitih smena nismo se nikada sreli za te četiri godine. Nama tradicionalnog vaspitanja zdrava i složna porodica je najčvršći oslonac i nepresušni izvor sreće, vredan svake žrtve
Objavljeno: 19:29h

Jedan od najtrofejnijih srpskih sportista u istoriji Živko Gocić dao je jedan veoma zanimljiv intervju za portal "Volimpartizan.rs" u kojem je između ostalog pričao i o problemima sa kojima se susreću mladi sportisti u našoj zemlji, ali i nekadašnjem treneru košarkaške sekcije Partizana Dušku Vujoševiću.

VEST ZBOG KOJE ĆE GROBARI ODLEPITI OD SREĆE: U Partizan se vraća miljenik navijača Partizana? (FOTO)

NIJE BILO MNOGO PRILIKA, ALI SPEKTAKLI NISU IZOSTALI: 5 najboljih koreografija i bakljada Grobara u 2016. godini! (VIDEO)

– Zašto bih menjao svoju Svetlanu, kada sam sve pronašao u njoj? I kakve veze ima što smo pola života zajedno? Još od leta posle završetka XI gimnazije, kada smo ostali u šoku čuvši da smo oboje išli u školu, a zbog različitih smena nismo se nikada sreli za te četiri godine. Nama tradicionalnog vaspitanja zdrava i složna porodica je najčvršći oslonac i nepresušni izvor sreće, vredan svake žrtve. Žao mi je što su se te stvari promenile, mada nije da ne razumem današnje sportiste. One mlađe, naročito. Lak su „plen“, jer u sistemu poremećenih vrednosti prebrzo dođu u fokus, a vrlo često nemaju dovoljno posvećene roditelje, koji će na vreme da im zaustave taj ringišpil u glavama.

NAŽALOST, I OVOGA JE BILO: Ovo su najcrnji momenti srpskog sporta u 2016. godini! (FOTO) (VIDEO)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.