Prvi put sam otišao i na Zvezdu i na Partizan u istom danu, i dok ostali klubovi ne promene jednu stvar - nikada više! (VIDEO)
Foto: Profimedia/Saša Pavlić Koky

BUNKEROM PROTIV FUDBALA!

Prvi put sam otišao i na Zvezdu i na Partizan u istom danu, i dok ostali klubovi ne promene jednu stvar - nikada više! (VIDEO)

"Zato, dragi manji superligaški timovi, ukoliko želite da ja dođem i na jednu vašu utakmicu, molim vas, poslušajte nas... Ima još onih koji razmišljaju na sličan način, to znam"
Objavljeno:
foto: Saša Pavlić Koky

Posle prvog poluvremena ruke su mi bile zamrznute, ali rekao sam ortaku da i dalje ima nade da se nešto desi. Onda se ubrzo i desilo, Anđelković ga zavukao iz slobodnjaka. I šta mislite, koliko je Voždovac do kraja imao prilika? Ma, neću ni da odgovaram. Možete i sami da pretpostavite.

E, ovo su pravi ljubitelji srpskog fudbala! (VIDEO)

Ostalo je 1:0 za Zvezdu i uputili smo se prema JNA. U međuvremenu je pao mrak i već smo se previše smrzli. Ali i dalje taj optimizam... Ma, može ovaj Javor da napravi nešto gore, igra ovaj mali iz našeg kraja, šta ako da gol, a mi ne vidimo to?

I tako Partizan je mnogo lakše nego Zvezda stigao do prednosti pred, dajem glavu, ni 800 ljudi. Ali, ne zato što su se Ivanjičani otvorili, već zbog spretnosti Đurđevića i Leonarda u završnici.

foto: Saša Pavlić Koky

E sada, da ne ogrešim dušu, Javor je napadao, npr, malo više od Voždovca, jer je ipak nešto potkovaniji u kreativnom delu ekipe, ali većinom su to bili pasovi pravo unapred bez mnogo razmišljanja, već više sa molitvom bogu da nađu odredište.

Nisu ga našli!

Otišao je Ibanjez, ali Zvezdini bekovi i dalje ubijaju paukove iz slobodnjaka! (VIDEO)

Zato, dragi manji superligaški klubovi, ukoliko želite da ja dođem i na jednu vašu utakmicu, molim vas, napadnite malo, pa makar primili i pet komada, jer, siguran sam da ima još bar 20 ljudi koji razmišljaju tako, a 20 je za ove uslove u kojima trenutno opstaje srpski fudbal OGROMNA cifra - napisao nam je prvi čitalac, koji je već, da podsetimo, imao jedan "pripovedački izlet" na našem sajtu, a slede reči njegovog prijatelja.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.